BLIV RINGET OP

Try & Hire
- undgå fejlansættelser

Hvis du vil hyre en ny medarbejder, men gerne vil afprøve personens kompetencer inden fastansættelse, er et Try & Hire-forløb oplagt.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på Try and Hire

Try and hire

Afprøv vikaren inden fastansættelse.

Vi klarer hele processen

Du skal bare klare dine kerneopgaver, og så sørger vi for hele processen.

Hyr den rette kandidat første gang

Try & Hire betyder, at du kan afprøve kandidaten, inden du fortsætter med en fastansættelse. Med Try & Hire får din virksomhed muligheden for at teste en kandidat i op til 518 timer. Så tager vi os af alt det praktiske og administrative ved ansættelsen.

Hvorfor skal I bruge Try & Hire i jeres virksomhed?

Try & Hire er ideelt for virksomheden, der har svært ved at lave en fastansættelse, uden først at undersøge medarbejderens kompetencer. Det er en god mulighed for at introducere vikaren til virksomheden, og samtidig ikke bruge ressourcer på medarbejderadministration.

Finder I ud af, at I vil foretage en fastansættelse, er medarbejderen allerede oplært i opgaverne, og kan derfor gå direkte i gang som fastansat.

Sådan foregår et Try & Hire-forløb

Manglen på en ny medarbejder opstår, og I kontakter Kandidaterne. I lister jeres behov, og vi leder efter en kandidat, der matcher dem. Vi bruger vores CV-database og vores store netværk til at finde en kvalificeret og faglært kandidat inden for jeres fag.

  Alle CV med reference er blevet tjekket igennem

  Vi har mødt alle kandidater ansigt-til-ansigt

  Alle kandidater får tjekket straffeattest

  Alle kandidater har arbejds- og opholdstilladelse

Den valgte medarbejder bliver sendt ud til jer på prøve i et vist antal uger. Her kan I teste kandidatens faglighed og kvalifikationer til de specifikke opgaver. Det er også her, at I finder ud af, om kemien mellem jer passer.

  Afprøv kvalifikationer og faglighed

  Se om kemien er der

Efter de aftalte uger er gået, skal I finde ud af, om kandidaten har de rette kvalifikationer og om kemien er der. Hvis matchet passer, bliver medarbejderen fastansat i jeres virksomhed. Vi klarer alt det administrative, såsom kontrakt, ansættelsespapirer osv.

  I har nu fået en ny kvalificeret medarbejder

  Vi klarer alt det praktiske ift. ansættelsen

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent