BLIV RINGET OP

Search & Selection
- spar tid og ressourcer

Vil du som virksomhed spare tid og ressourcer i din søgen efter din næste medarbejder? Så kan der være mange fordele ved at vælge et Search & Selection forløb.

kom i gang idag

Få et tilbud på
Search & Selection

Generic placeholder image

Search & Selection

Vi klarer processen i samarbejde med dig.

Generic placeholder image

Find den rette kandidat

Få tilsendt flere relevante og kvalificerede CV’er.

Hvad er Search & Selection?

Search & Selection adskiller sig fra det fulde rekrutteringsforløb, fordi du varetager slutprocessen og den endelige udvælgelse af kandidaten - dog med professionel hjælp fra os i søgeprocessen.

Med Search & Selection leverer vi flere kvalificerede kandidaters CV’er til dig, så du bliver fri for selve søgeprocessen. Du vælger, hvor mange CV’er, du vil have adgang til, og hvor mange du vil kunne udvælge.

Sådan foregår Seach & Selection

Afstem dine forventninger, så vi ved, hvilken kandidatprofil, du ønsker.

Med hjælp fra vores erfaringer og netværk finder vi kvalificerede kandidater.

Du får tilsendt de ønskede antal CV’er og vælger den rette kandidat.

Hvorfor vælge kandidaterne til Search & Selection?

Erfaring & viden

Vores jobkonsulenter har viden og erfaring om mange forskellige brancher, så vi ved, hvilke krav, der er til stillinger inden for en lang række brancher.

Kun faglærte kandidater

Hos os har vi udelukkende faglærte kandidater, hvilket betyder, at du er sikker på at få en kandidat, der er udlært i det specifikke fag og har de rette kompentencer.

Stort netværk

Vi har et kendskab og et netværk, der breder sig til mange forskellige grene. Vi har som vikarbureau desuden en kæmpe CV-database med flere tusind kvalificerede CV.

Relevante CV'er

Du er i trygge hænder hos os, fordi vi kun sender dig CV fra relevante og kompetente kandidater, der passer til lige netop din stilling og din virksomhed.

Bliver det for stor en mundfuld?

Hvis du føler, at det bliver for meget selv at sidde med udvælgelsen af de bedste kandidater, kan du til enhver tid gå over til vores fulde rekrutteringsforløb hos Kandidaterne.

Her sidder vi med hele ansvaret for processen fra start til slut - helt fra søgeprocessen til den endelige udvælgelse og jobinterview.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent