Service hos vikarbureauet Kandidaterne

Hvad kræver vi af dig, når du søger job gennem vikarbureauet Kandidaterne? For at vi kan gøre det vi er bedst til, er det vigtigt at du hjælper os så godt som muligt.

Hvad er vikarservice?

Vikarservice er med til at lette opgaverne, når der opstår sygdom eller andre udfordringer i en virksomhed. Med vikarservice får virksomhederne hjælp udefra til at skaffe vikarer til enten kort eller lang sigt. Her har rekrutterings- eller vikarbureau en database med vikarer, der er klar til at træde til.

Vikarservice findes i mange brancher og er blevet mere udbredt de seneste år, hvor mange ansatte har travlt og ikke har tid eller kompetencer til at dække hinandens opgaver. En ekstern vikar er ikke altid faguddannet, men har altid de mest nødvendige kompetencer til at kunne træde til en opgave.

I et vikarbureau er der mange vikarer, som er klar til at træde til med meget kort varsel, for at den almene arbejdsgang påvirkes så lidt som muligt. Nedenfor kan du læse mere om vikarservice som jobsøgende eller som virksomhed. Hos Kandidaterne står vi klar til at forbinde dygtige vikarer med virksomheder.

Vikarservice - for jobsøgende

Et vikariat er en god mulighed for at udnytte tiden som arbejdssøgende. Det er også en ideel måde at forbedre kompetencer, eller måske endda skabe nogle helt nye kompetencer du kan bruge i din jobsøgning. Nogle gange er det muligt, at et vikariat kan føre til en fastansættelse i virksomheden. Hos Kandidaterne har vi en fleksibel vikarservice, som både kan finde vikariater i vante omgivelser, eller give dig muligheden for at prøve noget helt nyt. Vikarbureauet Kandidaterne giver dig muligheder over hele landet. Derudover er vi fleksible i forhold til varighed og tidspunkter. Måske søger du et kortsigtet vikariat, mens du søger job, og måske ønsker du at det skal være i én branche eller én virksomhed. Det kan også være du er meget fleksibel og kan agere vikar hele døgnet rundt, og prøve alt muligt forskelligt. Vi sender dig selvfølgelig kun ud i stillinger du er tryg ved, og du kommer ikke til at have et vikariat i en branche du ikke ved noget om eller hvor du ikke har de nødvendige kompetencer.

Der findes også længerevarende vikariater, for eksempel i forbindelse med orlov, barsel eller længerevarende sygdom. Det er ideelt for dig der vil fordybe dig i en stilling, og hjælpe en virksomhed der har brug for en person der kender sit stof.

Vikarservice - for virksomheder

Hos vikarbureauet Kandidaterne er vores formål at give jer de bedste vikarer når I har brug for det - både i akutte tilfælde som sygdom, og under længere forløb som langtidssygemelding, orlov, barsel og meget andet. Vores jobsøgende vikarer har alle former for kvalifikationer, og vi kan derfor let finde en ideel vikar til jer. I fællesskab kan vi aftale hvilke slags vikarer I har brug samt hvornår og under hvilke omstændigheder. Derudover finder vi ud af om vi skal sende en vikar der kender feltet og kan gå direkte til opgave, hvilket er ideelt under akutte behov for vikaren, eller om I skal have vikar der er fyldt med gå-på-mod og som er klar til at lære noget nyt og fordybe sig under et længere forløb. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe jer hurtigst muligt, så kontakt os i dag, hvis I ser en mulighed i at anskaffe vikarer på kort eller lang sigt.

Kandidaterne - for jobsøgende

Hos Kandidaterne vil vi gerne hjælpe dig med at finde et vikariat, om det så er på kort sigt eller lang sigt. Vi søger altid vikarer der kan stå til rådighed ved akutte behov, og vi søger dygtige folk til at træde til i længere tid. Nogle gange, for eksempel gennem Try & Hire, kan det være muligt at få fastansættelse i en virksomhed efter endt vikariat.

Men vi hjælper dig selvfølgelig også med jobsøgningen til fastansættelse ved siden af vikariatet, så du hurtigt kan komme i faste og trygge rammer.

Vikarer er altid i høj kurs, både i akutte tilfælde og på længere sigt.

Kandidaterne - for arbejdsgivere

I skal som virksomhed vælge Kandidaterne til at finde jeres vikarer, fordi alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og gerne vil gøre et godt indtryk. Vi har vikarer indenfor mange forskellige brancher, stillinger og med mange forskellige kompetencer. Vi er menneskekendere, og gør vores bedste for at matche jeres virksomhed med de vikarer der passer bedst til jer og jeres behov. Kontakt os hvis I vil vide mere, vi er altid klar til en uforpligtende samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe jer. Nedenfor kan I også læse om nogle af de brancher vi tilbyder vikarer indenfor.

Brancher og jobs

Vi dækker over en bred vifte af brancher og stillinger, hvoraf vi tilbyder mange forskellige vikarer. Kan du ikke se den type vikar du mangler nedenfor, er du velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi jer gerne med at finde en tilfredsstillende løsning. Der stillinger hvor det kun er muligt med vikarer på længere sigt. Herunder er der ikke taget forbehold for om vikarstillingerne er tilgængelige på kort eller lang sigt.

Vi opererer i disse brancher:

Bygge og Anlæg

Bygge og Anlæg

Bygge og anlægsbranchen dækker over den del af erhvervslivet, som arbejder med at opføre, ombygge eller reparere bygningsværker, og som laver anlægsarbejde. Der er mange tekniske stillinger inden for byggeri. Blandt andet bygge- og anlægskonstruktion, indeklima og energi, veje og trafik samt vand og miljø. Mange af stillingerne er specialiserede indenfor deres felt, fordi de kræver stor viden indenfor de forskellige områder. Håndværksuddannelserne er præget af forskellige projekter, og selvom man måske er knyttet til en virksomhed, skifter man hele tiden sin arbejdsplads ud enten på grund af forskellige længerevarende konstruktionsopgaver eller daglige opgaver for forskellige kunder.
Læs mere
Lager, industri og produktion

Lager, industri og produktion

Branchen lager, industri og produktion dækker over en lang række af stillinger inden for området, som hver især varetager forskellige lager-, produktions-, og transportopgaver. Man ser oftest, at virksomheder, som arbejder inden for disse fag, beskæftiger sig på B2B markedet, fordi de tit udfører opgaver for andre virksomheder. Ellers ser man disse områder implementeret internt i større virksomheder, hvor eksempelvis en detailforrretning har et varelager. Der er mange niveauer af stillinger og uddannelser inden for lager, industri og produktion, og det kan du læse mere om her.
Læs mere
Kantine & Rengøring

Kantine & Rengøring

Branchen kantine og rengøring er stærkt præget af praktisk kunnen inden for rengøring, vedligehold og tilberedning af mad. Stillingerne inden for området varierer meget, og der er stor forskel på, om der er behov for uddannelse på området og hvilke. Dog vil man altid se et fokus på hygiejne, da rene omgivelser er essentielt, når man arbejder med madvarer og selvsagt er en stor del af det at arbejde med rengøring. Man vil ofte se denne branche i beskæftigelse inden for det offentlige, men også mange erhvervsdrivende og private benytter sig af at få opgaver løst fra fagfolk specialiseret i området.
Læs mere
Ledelse

Ledelse

Ledelse dækker over de stillinger i en virksomhed, som har et overordnet ansvar for opgaver, projekter, ansatte eller områder. Som leder skal man holde det overordnede overblik, have god erfaring og viden inden for feltet samt besidde lederskabsevner, så man formår at gå i front. Alt afhængig af størrelsen på virksomheden kan der være en eller flere ledere. Nogle vil måske sidde i direktionen, mens andre vil være ansat i en chef-position som eksempelvis mellemleder. Et firma kan være opbygget efter enten en dyb eller flad organisationsstruktur, hvilket bestemmer hvor meget indflydelse de enkelte ledere har. Jo mere indflydelse desto mere ansvar.
Læs mere
Teknik

Teknik

Teknikbranchen dækker over en lang række af tekniske stillinger, som hver er specialiseret inden for sit område. Det skyldes, at der er meget viden inden for hvert felt, hvor en elektriker eksempelvis ikke kan udføre de samme opgaver som en maskinmester. Der er stor efterspørgsel på medarbejdere inden for faget, blandt andet fordi der altid er brug for teknikere i hverdagen. Ydermere bruger man mange teknikere ved byggeprojekter og ofte i den daglige drift ude hos virksomheder. Læs mere om en spændende branche herunder.
Læs mere
Administration

Administration

Branchen administration dækker primært over forskellige kontoropgaver. Det er meget forskellige stillinger, der findes i branchen, og der er rig mulighed for at prøve forskellige arbejdsområder. De fleste administrative stillinger kræver en kontoruddannelse. Stillingerne i branchen er ofte bundet til et skrivebord samt foregår på et kontor eller i kontormiljø, og man har rig mulighed for at skabe relationer til sine nærmeste kollegaer. Der er forskel på almen administration og offentlig administration, og de forskellige brancher kan sagtens have forskellige kvalifikations- og uddannelseskrav til medarbejderne i deres administrations afdeling.
Læs mere
Salg & Marketing

Salg & Marketing

Salg og marketing handler i bund og grund om at øge salget af produkter, varer og serviceydelser. Det vil sige, at man som medarbejder inden for branchen kan arbejde med både B2B og B2C markedet, da alle virksomheder har brug for at gøre brug af salg og marketing. Der er mange forskellige områder forbundet med faget, og derfor kan stillingernes opgaver variere meget imellem. Som tiderne skifter, udvikler branchen sig, og derfor kommer der med tiden nye områder, som skal varetages og deraf nye titler.
Læs mere
IT

IT

IT-branchen er konstant i udvikling, og derfor er det nødvendigt, for de personer som arbejder inden for faget altid at holde sig opdateret. Inden for branchen kan man arbejde med enten software, hardware eller begge, og der findes mange nyere stillinger inden for faget, fordi det netop er et nyt erhverv i forhold til mange andre brancher. Man siger, at vi lever i den digitale tidsalder, hvilket betyder, at de færreste virksomheder, organisationer og foreninger kan undvære en IT-afdeling eller IT-kyndige medarbejdere, fordi der næsten altid vil være brug for IT-systemer og digitale løsninger på en arbejdsplads.
Læs mere

Kontakt os hvis du har brug for vikarer i en eller flere af disse stillinger. Vi har både mulighed for at oprette faste aftaler eller finde vikarer til virksomheden ved behov.

Kontakt os

Tøv ikke med at tage kontakt til os,
vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

* Skal udfyldes
User
Subject
Email
Phone