Vikarservice

Hvad kræver vi af dig, når du søger job igennem Kandidaterne?
For at vi kan gøre det vi er bedst til, er det vigtigt at du hjælper os så godt som muligt.

Hvad er vikarservice?

Vikarservice er med til at lette opgaverne, når der opstår sygdom eller andre udfordringer i en virksomhed. Med vikarservice får virksomhederne hjælp udefra til at skaffe vikarer til enten kort eller lang sigt. Her har rekrutterings- eller vikarvirksomheden en database med vikarer, der er klar til at træde til.

Vikarservice findes i mange brancher og er blevet mere udbredt de seneste år, hvor mange ansatte har travlt og ikke har tid eller kompetencer til at dække hinandens opgaver. En ekstern vikar er ikke altid faguddannet, men har altid de mest nødvendige kompetencer til at kunne træde til en opgave.

Mange vikarer er klar til at træde til med meget kort varsel, for at den almene arbejdsgang påvirkes så lidt som muligt. Nedenfor kan du læse mere om vikarservice som jobsøgende eller som virksomhed. Hos Kandidaterne står vi klar til at forbinde dygtige vikarer med virksomheder.

Vikarservice - for jobsøgende

Et vikariat er en god mulighed for at udnytte tiden som arbejdssøgende. Det er også en ideel måde at forbedre kompetencer, eller måske endda skabe nogle helt nye kompetencer du kan bruge i din jobsøgning. Nogle gange er det muligt at et vikariat kan føre til en fastansættelse i virksomheden. Hos Kandidaterne har vi en fleksibel vikarservice, som både kan finde vikariater i vante omgivelser, eller give dig muligheden for at prøve noget helt nyt. Vikarservice hos Kandidaterne giver dig muligheder over hele landet. Derudover er vi fleksible i forhold til varighed og tidspunkter. Måske søger du et kortsigtet vikariat, mens du søger job, og måske ønsker du at det skal være i én branche eller én virksomhed. Det kan også være du er meget fleksibel og kan agere vikar hele døgnet rundt, og prøve alt muligt forskelligt. Vi sender dig selvfølgelig kun ud i stillinger du er tryg ved, og du kommer ikke til at have et vikariat i en branche du ikke ved noget om eller hvor du ikke har de nødvendige kompetencer.

Der findes også længerevarende vikariater, for eksempel i forbindelse med orlov, barsel eller længerevarende sygdom. Det er ideelt for dig der vil fordybe dig i en stilling, og hjælpe en virksomhed der har brug for en person der kender sit stof.

Vikarservice - for virksomheder

Hos vores vikarservice ved Kandidaterne er vores formål at give jer de bedste vikarer når I har brug for det - både i akutte tilfælde som sygdom, og under længere forløb som langtidssygemelding, orlov, barsel og meget andet. Vores jobsøgende vikarer har alle former for kvalifikationer, og vi kan derfor let finde en ideel vikar til jer. I fællesskab kan vi aftale hvilke slags vikarer I har brug samt hvornår og under hvilke omstændigheder. Derudover finder vi ud af om vi skal sende en vikar der kender feltet og kan gå direkte til opgave, hvilket er ideelt under akutte behov for vikaren, eller om I skal have vikar der er fyldt med gå-på-mod og som er klar til at lære noget nyt og fordybe sig under et længere forløb. Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe jer hurtigst muligt, så kontakt os i dag, hvis I ser en mulighed i at anskaffe vikarer på kort eller lang sigt.

Kandidaterne - for jobsøgende

Hos Kandidaterne vil vi gerne hjælpe dig med at finde et vikariat, om det så er på kort sigt eller lang sigt. Vi søger altid vikarer der kan stå til rådighed ved akutte behov, og vi søger dygtige folk til at træde til i længere tid. Nogle gange, for eksempel gennem Try & Hire, kan det være muligt at få fastansættelse i en virksomhed efter endt vikariat.

Men vi hjælper dig selvfølgelig også med jobsøgningen til fastansættelse ved siden af vikariatet, så du hurtigt kan komme i faste og trygge rammer.

Vikarer er altid i høj kurs, både i akutte tilfælde og på længere sigt.

Kandidaterne - for arbejdsgivere

I skal som virksomhed vælge Kandidaterne til at finde jeres vikarer, fordi alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og gerne vil gøre et godt indtryk. Vi har vikarer indenfor mange forskellige brancher, stillinger og med mange forskellige kompetencer. Vi er menneskekendere, og gør vores bedste for at matche jeres virksomhed med de vikarer der passer bedst til jer og jeres behov. Kontakt os hvis I vil vide mere, vi er altid klar til en uforpligtende samtale om hvordan vi bedst kan hjælpe jer. Nedenfor kan I også læse om nogle af de brancher vi tilbyder vikarer indenfor.

Brancher og jobs

Vi dækker over en bred vifte af brancher og stillinger, hvoraf vi tilbyder mange forskellige vikarer. Kan du ikke se den type vikar du mangler nedenfor, er du velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi jer gerne med at finde en tilfredsstillende løsning. Der stillinger hvor det kun er muligt med vikarer på længere sigt. Herunder er der ikke taget forbehold for om vikarstillingerne er tilgængelige på kort eller lang sigt.

Vi opererer i disse brancher:

Bygge og Anlæg

Bygge og Anlæg

Bygge og anlæg dækker over mange tekniske stillinger inden for byggeri. Blandt andet Bygge- og anlægskonstruktion, indeklima og energi, veje og trafik samt vand og miljø. Mange af stillingerne er specialiserede indenfor deres felt, fordi de kræver stor viden indenfor de forskellige områder. Håndværksuddannelserne er præget af forskellige projekter, og selvom man måske er knyttet til en virksomhed, skifter man hele tiden sin arbejdsplads ud, enten på grund af forskellige længerevarende konstruktionsopgaver eller daglige opgaver rundt omkring i landet.
Læs mere
Lager, industri og produktion

Lager, industri og produktion

Lager og produktion omfatter en bred vifte af lager, produktions- og transportopgaver. Branchen er vigtig for opretholdelsen af virksomheders hverdag og foregår mange forskellige steder i Danmark. Der findes stillinger på havne, i produktionsvirksomheder, engrosvirksomheder, fabrikker og godsterminaler. Jobbene er spændende og kræver overblik. Nogle stillinger, som chauffør og lastbilchauffør, kræver, at man er dygtig til at køre, og gerne vil være på vejene i flere dage ad gangen. Det er også en mulighed for at komme rundt i Europa
Læs mere
Kantine & Rengøring

Kantine & Rengøring

Denne branche er præget af praktisk kunnen. Her handler det hovedsageligt om rengøring, vedligehold samt tilberedning af mad. Uddannelserne er meget forskellige, men har alle et vis fokus på hygiejne og lignende emner. Her er arbejdspladserne mange gange på offentlige eller private institutioner, men kan også foregå i private virksomheder. Eksempler på arbejdspladser er sygehuse, skoler, plejehjem, restauranter, hoteller, supermarkeder og kontorer.
Læs mere
Ledelse

Ledelse

Ledelse er den administrative del af en virksomhed, Ledelsen betegner ofte de øvre dele af virksomheden, som har overblikket over de andre dele. Det er her, det største ansvar ofte ligger, og derfor kræves der ofte også mest uddannelse her. Der skelnes nogle gange mellem chefgruppe og ledergruppe, hvor chefgruppen består af mellemledere/afdelingsledere, mens ledergruppen udgøres af direktionen. Der findes forskellige stillinger i ledelsen, der hver specialiserer sig i deres område.
Læs mere
Teknik

Teknik

Teknikbranchen består af mange tekniske uddannelser som elektriker, montør og mange ingeniøruddannelser. Branchen kendetegnes på, at de forskellige stillinger er specialiserede indenfor deres felt, fordi der findes rigtig meget viden omkring et enkelt emne. Der er stor efterspørgsel på arbejdskraft i mange af stillingerne, så her er der rig mulighed for at finde drømmejobbet. Vi kan hjælpe dig med at blive rekrutteret i branchen eller finde de rigtige folk til din virksomhed for eksempel gennem et Try & Hire-forløb.
Læs mere
Administration

Administration

Administration dækker forskellige kontoropgaver. Det er meget forskellige stillinger, der findes i branchen, og der er rig mulighed for at prøve forskellige arbejdsområder. De fleste administrative stillinger kræver en kontoruddannelse. Man udvikler, analyserer og tager ansvar i stillingerne, og mange af dem kræver stor loyalitet og ærlighed. Stillingerne i branchen er ofte bundet til et skrivebord og et kontor eller kontormiljø, og man har rig mulighed for at skabe relationer til sine nærmeste kollegaer. Der er forskel på almen administration og offentlig administration, og de forskellige brancher kan sagtens have forskellige kvalifikations- og uddannelseskrav.
Læs mere
Salg & Marketing

Salg & Marketing

Jobs i salg og marketing sørger for omsætning af varer og produkter af forskellige typer. I disse stillinger har man mulighed for at arbejde med indkøb og salg, eksport og import samt markedsføring. Salg og indkøb foregår både som handel, engroshandel og detailhandel. Til detailhandel hører også butiksbetjening og lignende. Markedsføring handler om at sælge og markedsføre et produkt eller en tjeneste på den bedste og mest profitable måde. Til denne branche hører også ejendomsmæglervirksomhed med. Der findes en bred vifte af forskellige titler i branchen, og man har mulighed for at dygtiggøre sig i flere af dem. I denne branche findes også nyere stillinger indenfor Social Media.
Læs mere
IT

IT

I IT-branchen findes mange nyere stillinger, som der er stort behov for i den digitale tidsalder. Mange af stillingerne kræver stor ekspertise i deres felt. Dette omhandler både programmering, telefoni, TV og support. Mange virksomheder bliver i højere grad afhængige af IT-orienterede stillinger, fordi de er med til at bakke op om de systemer, som virksomheden bruger. Her findes både stillinger i offentlige institutioner og private virksomheder. IT-kyndige medarbejdere er stærkt nødvendige, som verden udvikler sig.
Læs mere

Kontakt os hvis du har brug for vikarer i en eller flere af disse stillinger. Vi har både mulighed for at oprette faste aftaler eller finde vikarer til virksomheden ved behov.

Kontakt os

Tøv ikke med at tage kontakt til os,
vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

User
Subject
Email
Phone