BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Vestsjælland

At gøre brug af et vikarbureau i Vestsjælland kan hjælpe din virksomhed med effektivt at finde kvalificerede medarbejdere, når I er underbemandede, og imens kan I fokusere på jeres hovedopgaver.

Vækst i Region Sjælland

Man regnede i slutningen af december 2018 ud, at bruttonationalproduktet i Region Sjælland var steget med 6,8% i realvækst, hvilket svarer til 22 mia. kr. Sådan en flot prognose er et klart signal på vækst i regionen.

Mads Váczy Kragh, som er direktør for Væksthus Sjælland, belyser, at virksomhederne er inde i en stærk periode, hvilket har betydet flere tilflyttere, et stigende antal af jobs og økonomisk vækst generelt.

Det er klart, at når virksomhederne trives, vil der også blive skabt flere arbejdspladser, men virkeligheden er den, at der ikke er nok folk til at varetage det stigende antal opgaver. Derfor kan der være brug for professionel hjælp, når man er i mangel på arbejdskraft.

 

Lav ledighed i Vestsjælland

På den vestlige del af sjælland møder man lav ledighed, hvilket betyder, at man kan have svært ved at finde tilstrækkeligt med medarbejdere til at varetage virksomehedens opgaver. Det gør det også endnu vigtigere at holde fast i de gode medarbejdere, man så finder. Dermed ikke sagt, at man automatisk kommer godt igennem perioder med travlhed, sygdom, ferie eller barsel. Men er til gengæld godt rystet, hvis man i forvejen har et samarbejde med et vikarbureau, som kan sende kompetente kandidater ud, når man mangler ekstra hænder til at tage fat.

Kontakter man et bureau med speciale i rekrutterings- og vikarløsninger, har man fat i professionelle, som har adgang til andre kilder, og som har tid til at lægge det arbejde i, der kræves for at finde kvalificeret arbejdskraft hurtigt.

 

Hvorfor er det en fordel at bruge et vikarbureau i Vestsjælland?

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for goderne ved at benytte et vikarsbureau. Der følger nemlig mange fordele med, når man får hjælp til at finde ekstra medarbejdere. 

Nogle af disse fordele er:

  • At du minimere tidsspilde fra egen side, da der er andre som søger efter ekstra arbejdskraft, imens du kan fokusere på jeres kerneopgaver

  • At du får adgang til firmaets CV-database, hvor der allerede nu ligger mange dygtige personer og venter på et opkald

  • Muligheden for at afskedige medarbejdere hurtigt, når du ikke længere har brug for deres hjælp

  • At man sikrer sig mod uforudsete lønomkostninger som sygdom og ikke selv skal betale til pension eller lignende - den klarer vikarbureauet nemlig for dig

Kandidaterne tilbyder vikarløsninger som er specialtilpasset til lige netop din virksomhed. Det betyder, at du får tilknyttet en personlig konsulent, som har erfaring inden for den branche, du beskæftiger dig i. Vi har et stærkt netværk i Vestsjælland, hvilket gør, at vi hurtigt og nemt kan sende kandidater med de rette kompetencer ud til dig. 

Vi arbejder professionelt og bestræber os på altid at yde den bedste service. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent