Vikarbureau i Vestsjælland

At gøre brug af et vikarbureau kan hjælpe din virksomhed med effektivt at finde kvalificerede medarbejdere, mens i kan fokusere på jeres hovedopgaver.

Søger du efter personer med specifikke kompetencer til en af dine stillinger? Så kan det være, at du skal overveje at gøre brug af et vikarbureau. Et sådant firma navigerer erfarent gennem jobmarkedet, og finder her de ledige, som passer til profilen eller griber måske fat i folk, som har et job men søger nye udfordringer.

Vækst i Region Sjælland

Man regnede i slutningen af december 2018 ud, at bruttonationalproduktet i Region Sjælland var steget med 6,8% i realvækst, hvilket svarer til 22 mia. kr. Sådan en flot prognose er et klart signal på vækst i regionen.

Mads Váczy Kragh, som er direktør for Væksthus Sjælland, belyser, at virksomhederne er inde i en stærk periode, hvilket har betydet flere tilflyttere et stigende antal af jobs og økonomisk vækst generelt.

Det er klart at når virksomhederne trives, vil der også blive skabt flere arbejdspladser, men virkeligheden er den, at der ikke er nok folk til at varetage det stigende antal af opgaver.

Lav ledighed i Vestsjælland

På den vestlige del af sjælland møder man lav ledighed, hvilket betyder, at man kan have svært ved at finde den rigtige person til ens stilling. Det gør det også endnu vigtigere at holde fast i de gode medarbejdere, man så finder.

Kontakter man et bureau med speciale i rekruttering, har man fat i professionelle, som har adgang til andre kilder, og som har tid til at lægge det arbejde i, der kræves for at finde kvalificeret arbejdskraft.

Fordelagtigt at bruge et vikarbureau

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for goderne ved at benytte et rekrutteringsbureau. Der følger nemlig mange fordele med, når man hyrer hjælp til den opgave, det er at rekruttere.

Nogle af disse fordele er:

  • At man minimere tidsspilde

  • At man får adgang til firmaets klientel

  • At man kan fokusere sin energi på andre opgaver

  • At man sikrer sig mod uforudsete lønomkostninger

Det er blot fire af de grunde, der ligger til årsag for, at en del vælger at outsource opgaven til os hos Kandidaterne.

Vi er et firma, som har fangarme, der strækker sig over hele Danmark, og vi hjælper også gerne til i Vestsjælland.