Vikarbureau i Vejle

Med hjælp fra et vikarbureau i lokalområdet kan du nemt få et kvalificeret match til din virksomhed når i mangler arbejdskraft på grund af øget travlhed eller i perioder med sygdom, ferie eller barsel.

Erhverv i fokus

En populær frase lyder: Vejle vil vækst. Og i den forbindelse satser byen i stor stil på erhverv.

Den jyske by har spillet en stor rolle i forhold til giganter som De Danske Bomuldsspinderier, Tulip og tyggegummis guruen Dandy. Yderligere står Vejle som en af landets førende inden for IT, innovation og byudvikling og bliver betragtet som en attraktiv handelsby. Heraf kommer sig en omfattende udvidelse af havnepromenaden og byens kulturliv

Som virksomhed i Vejle eller omegn kan du sikkert nikke genkendende til denne beskrivelse. Og som erhvervsdrivende i området bestræber du dig på at ride med på vækstbølgen.

For at følge denne rivende udvikling kræver det et stærkt team med erfarne og dygtige medarbejdere.

Find medarbejdere i en af Danmarks større byer

Geografisk set er Vejle navlen af Danmark, hvilket har gjort det attraktivt for mange virksomheder at placere sig i omegnen. Den nemme forbindelse til motorvejen og den effektive industrihavn gør det ubesværet at fragte gods til eller fra byen.

Med sine 56.567 indbyggere placerer Vejle sig som nummer 9 på listen over største byer i Danmark. Hertil kommer sig, at der er en række mindre byer tilknyttet Vejle kommune. Her kommer befolkningstallet altså helt op på 113.720, hvis man tæller alle personer bosat i kommunen med.

Det anslås at der er knap 4000 ledige bare i Vejle by, og det er nogle de personer, som vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med. Dertil kommer sig de ledige, som nemt kan pendle til og fra byen og derfor vil finde det attraktivt med en stilling i en virksomhed placeret i eller tæt på en så spændende by som Vejle.

At nå frem til de mange mulige kandidater kan for den almene erhvervsdrivende virke uoverskueligt, og man kan ende med at ansætte personer, som på papiret virkede til at være et godt match, men som i praksis ikke fungerer godt med virksomheden og dens ambitioner.

 

Hvad er fordelene ved at samarbejde med et vikarbureau?

Fordelene ved at gøre brug af et vikarbureau er mange. Herunder er en overskueliggjort rekrutteringsprocess, hvor du i dit firma ikke selv behøver at gå de vigtige men tidskrævende trin igennem for at finde den næste medarbejder.

Det, at man outsourcer opgaven til et sådant bureau, betyder også, at man får adgang til deres klientel. Derved vil man sandsynligvis komme væsentligt hurtigere i kontakt med de rette personer.

Når man finder sine ansatte gennem et vikarbureau, kommer man samtidig uden om uforudsete omkostninger i forhold til sygdom og lignende, da man blot betaler en fast pris i løn. Det vil sige at man heller ikke står for at indbetale til pension og andre faktorer, da vikarbureaet varetager denne omkostning.

Man har med denne løsning også mulighed for vurdere samarbejdet med en ansat, før man laver en eventuel fastansættelse. Det er man dog ikke forpligtet til og skulle man ikke længere have brug for det ekstra mandskab, kan man med kort varsel afskedige vikaren, så man ikke hænger på unødige omkostninger. 

 

Hvorfor vælger Kandidaterne som dit vikarbureau?

Hos Kandidaterne har vi en skudsikker metode, som sikrer, at du kun får de bedst kvalificerede ud til dig. Og det går hurtigt når du mangler! Fordi vi har en udviklet CV-database med kandidater som bare venter på at blive sat i arbejde samt et bredt netværk af fagfolk, kan vi i det fleste tilfælde sende folk ud til dig så snart du er i mangel på arbejdskraft. 

Vi tilknytter en personlig konsulent til alle vores kunder, og sikrer at det er en som har god erfaring inden for netop din branche. 

Vores netværk rækker langt og det vil sige at vi udbyder vores service i hele Danmark. De ansatte hos Kandidaterne har en finger på pulsen i dit nærområde og ved hvad der rør sig på arbejdsmarkedet.