Vikarbureau Varde

Med et professionelt team til at sætte dig i forbindelse med kompetente ledige eller potentielle arbejdsgivere er du sikker på et godt samarbejde.

Hos Kandidaterne arbejder vores erfarne jobkonsulenter hver dag på at finde mennesker med værdi til virksomheder i mangel på arbejdskraft. Vi er professionelle, som dedikerer vores tid til at skabe de rigtige forhold for både firmaer og privatpersoner.

Ledighed i Varde

For mindre end et årti siden steg arbejdsløsheden over hele landet på grund af finanskrisen og eftervirkningerne der af. Dette kunne også mærkes i Varde, og det kunne synes umuligt at komme i arbejde.

Sidenhen er ledigheden faldet markant i området, og der kan derved være en omvendt form for ubalance mellem udbud og efterspørgsel. Med mange kandidater til en stilling kan det være svært som virksomhed at overskue ansættelsesprocessen. Og som ledig kan det væres svært at ende på den rigtige hylde.

Vejen til nye muligheder

Vores vikarbureau, Kandidaterne, overskueliggøre ansættelsesprocessen. Vi er specialiseret inden for rekruttering og er derfor dygtige til at matche kompetencer og kvalifikationer med dine krav til en stilling. At hyrer os til at finde din næste medarbejder sikrer dig mod tidsspilde, uventede omkostninger samt sætter dig i kontakt med de personer, som kan skabe mest værdi for din virksomhed.

Vores hovedsæde er placeret i Kolding, men vi har forbindelser over hele landet. Så om du bor i Varde, på fyn, på sjælland eller i en helt tredje del af Danmark, kan vi hjælpe dig mod din næste ansatte eller mod en drømmestilling, hvis du går ledig.