Vikarbureau i tønder

Mangler du nye kompetencer til din virksomhed eller en dygtig fagperson til et vikariat? Går du rundt som ledig eller søger nye udfordringer? Og ved du ikke hvor du skal starte din søgning? Så kan vi heldigvis hjælpe dig.

At kontakte et vikarbureau har mange fordele for både den jobsøgende og for firmaer. At benytte professionelle øger effektiviteten og overskueliggøre rekrutteringsprocessen.

Hvem kan man henvende sig til?

Kandidaterne er en virksomhed specialiseret inden for rekruttering, og derfor har vi en bred portefølje af både jobsøgende og virksomheder. I samarbejde med os kan du udnytte vores kontakter og ekspertise til at finde din næste stilling eller din næste medarbejder.

Ledighed i Tønder

Ledigheden falder i Tønder, fordi kommunen og virksomheder i omegnen har stor succes med at få kontanthjælpsmodtagere i arbejde. Andelen af personer uden arbejde er faktisk kommet under 3 pct. Hvis du også vil være en del af den positive statistik eller blot kigger efter nye udfordringer, kan vi hos Kandidaterne hjælpe dig mod dit drømmejob.

Tønder er en by som kæmper for at vækste. Derfor har kommunen oprettet et decideret vækstråd til at sikre fremgang i byen. Vækst i Tønder betyder opstart af nye firmaer og derved flere arbejdspladser, og det er vores job at skabe forbindelse mellem de virksomheder, som udbyder stillinger, og de personer som søger nye muligheder.

Selvom vores hovedkontor er placeret i Kolding, når vores fangarme ud i hele Danmark. Vi specialiserer os inden for et væld af brancher og kan helt sikkert også finde en medarbejder med de rette kvalifikationer eller guide dig mod dit drømmejob.