BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Vejen

Med det rette vikarbureau kan du nemt og hurtigt få ekstra arbejdskraft ud til sin virksomhed, når det brænder på, og derved kan din virksomhed altid køre optimalt og sikre dine kunder god service og levering til tiden.

Central placering

Den sydjyske by Vejen ligger solidt placeret mellem Kolding og Esbjerg og er i rimelig afstand til både Vejle og Haderslev. Derved er Vejen i beliggenhed til nogle af Danmarks største byer, hvilket bringer mange muligheder med sig.

Her gemmer sig altså mange potentielle arbejdspladser og mange ledige i omegnen, det er bare med at blive sat i forbindelse med de rigtige virksomheder og folk!

Hvorfor bruge et vikarbureau i Vejen?

Som firma i Vejen har man sandsynligvis travlt med at følge byens og områdets vækst. Derfor er der brug for flere kompetente medarbejdere til at varetage opgaver i virksomheden, når der er travlt. Men det kan være svært at finde tiden og ressourcerne til at finde den ekstra arbejdskraft.

Med en vikarservice kommer du udenom uforudsete omkostninger i forbindelse med sygdom og skal ligeledes ikke betale til pension og lignende, da vikarbureaet klarer disse udgifter for dig. Desuden er du ikke forpligtet til at lave nogle fastansættelser, og kan derfor nemt afskedige medarbejderne som er ansat via vikarbureaet, hvis du ikke længere har brug for de ekstra hænder.

I samarbejde med Kandidaterne kan du fokusere på dine hovedopgaver, imens din personlige konsulent sørger for at finde de kandidater, du har brug for. Vær smart og gør brug af vores ekspertise, netværk og CV-database, når du hurtigt og nemt skal finde ekstra mandskab.

 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent