BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Taastrup

Står du og mangler medarbejdere i din virksomhed i Taastrup? Så kan det være en fordel at bruge et vikarbureau, der har kendskab til det lokale arbejdsmarked og som hurtigt kan få fat i kvalificerede vikarer.

Flere beskæftigede i Taastrup

Taastrup ligger på Nordøstsjælland og er en satellitby til København, beliggende øst for den gamle landsby Høje-Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup. Byen har 34.248 indbyggere og har derfor med sin placering og indbyggertal en god beliggenhed for virksomheder. 

Der er kommet flere beskæftigede i Taastrup, fordi eksisterende virksomheder har udvidet, eller nye virksomheder er flyttet til. Én af de store arbejdspladser, der er flyttet til kommunen, er Copenhagen Markets – det tidligere Grønttorv – som har bragt ca. 1200 medarbejdere med sig. Copenhagen Markets er ikke den eneste store virksomhed, der er flyttet til kommunen. Der er bl.a. også DSB, DSV og Danske Bank, der har flyttet hovedsæde eller store dele af enheder til Taastrup. 

De nye arbejdspladser, der er skabt, skal skabe jobåbninger til borgere i kommunen. Og mange mennesker der ellers ville gå ledige kommer nu i jobs. Det betyder også, at det kan være svært for din virksomhed at finde kvalificeret arbejdskraft. Det er her, at et vikarbureau kommer ind i billedet. 

Hvorfor samarbejde med et vikarbureau i Taastrup?

Et vikarbureau kan hjælpe dig med at få fat i de bedste medarbejdere, inden de bliver taget af de mange store nye virksomheder i Taastrup. Det kan de, fordi de har et kendskab til det lokale arbejdsmarked og fordi de ligger inde med en masse kvalificerede vikarer, der bare venter på at komme ud og bidrage til lige netop din virksomhed. 

Kandidaterne som dit vikarbureau i Taastrup

Hvis du mangler et kompetent vikarbureau til at finde kvalificerede medarbejdere til din virksomhed, kan Kandidaterne være et rigtig godt bud. Der er mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne: 

  • Vi har adgang til en kæmpe database af kvalificerede vikarer og deres CV. Vi kan derfor hurtigt og effektivt komme i kontakt med lige netop den vikar, som passer ind i din virksomhed. 

  • Vi har hovedkontor i Kolding, men vi spreder os over hele Danmark med satellitkontorer. Vi har derfor også kendskab til det lokale arbejdsmarked i Taastrup og omegn.

  • Vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces, hvor vi sammen med dig udarbejder en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

  • Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning, og de vil gerne gøre et godt indtryk. De er derfor helt klar på at gøre deres bedste i din virksomhed.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent