BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Svendborg

Når du står og mangler mandskab til din virksomhed på grund af øget travlhed, sygdom eller barsel, kan det være en god ide at samarbejde med et vikarbureau i Svendborg.

Udvikling på arbejdsmarkedet i Svendborg 

Svendborg er en havne- og søfartsby på det sydlige Fyn med 27.210 indbyggere. Den er Fyns næststørste by efter Odense og er derfor også central i forhold til virksomheder og arbejdskraft. 

Den økonomiske situation og udviklingen på arbejdsmarkedet har i de seneste år været positiv i Svendborg. Det betyder også, at ledigheden er faldende, og derfor kan det som virksomhed være svært at finde kvalificeret arbejdskraft. I den situation kan det være smart at samarbejde med et vikarbureau, der kan hjælpe med at få fat i de få ledige, der findes i Svendborg. 

Fordelene ved at samarbejde med et vikarbureau

Der er mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Svendborg, når du skal have hjælp til at få fat i de bedste vikarer til din virksomhed. En af fordelene er blandt andet, at et vikarbureau kender til det lokale arbejdsmarked og har adgang til de ledige, som findes i Sønderborg - også selvom ledigheden er faldende i Svendborg. 

Det er her, at Kandidaterne kommer ind i billedet. Vi er et rekrutterings- og vikarbureau, som har styr på, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet i Svendborg. Vi har en masse dygtige konsulenter siddende, der har kendskab og viden om mange forskellige brancher.

Hos Kandidaterne har vi en stor database med mange kvalificerede vikarer, der alle er seriøse i deres jobsøgning og som gerne vil gøre et godt indtryk. Vi hjælper dig med hele rekrutteringsprocessen fra start til slut.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent