Vikarbureau i Svendborg

Når du står og mangler mandskab til din virksomhed på grund af øget travlhed, sygdom eller barsel, kan det være en god ide at samarbejde med et vikarbureau i Svendborg.

Udvikling på arbejdsmarkedet i Svendborg 

Svendborg er en havne- og søfartsby på det sydlige Fyn med 27.210 indbyggere. Den er Fyns næststørste by efter Odense og er derfor også central i forhold til virksomheder og arbejdskraft. 

Den økonomiske situation og udviklingen på arbejdsmarkedet har i de seneste år været positiv i Svendborg. Det betyder også, at ledigheden er faldende, og derfor kan det som virksomhed være svært at finde kvalificeret arbejdskraft. I den situation kan det være smart at samarbejde med et vikarbureau, der kan hjælpe med at få fat i de få ledige, der findes i Svendborg. 

Fordelene ved at samarbejde med et vikarbureau

Der er mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Svendborg, når du skal have hjælp til at få fat i de bedste vikarer til din virksomhed. En af fordelene er blandt andet, at et vikarbureau kender til det lokale arbejdsmarked og har adgang til de ledige, som findes i Sønderborg - også selvom ledigheden er faldende i Svendborg. 

Det er her, at Kandidaterne kommer ind i billedet. Vi er et rekrutterings- og vikarbureau, som har styr på, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet i Svendborg. Vi har en masse dygtige konsulenter siddende, der har kendskab og viden om mange forskellige brancher.

Hos Kandidaterne har vi en stor database med mange kvalificerede vikarer, der alle er seriøse i deres jobsøgning og som gerne vil gøre et godt indtryk. Vi hjælper dig med hele rekrutteringsprocessen fra start til slut.