BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Silkeborg

Mangler din virksomhed i Silkeborg medarbejdere på grund af sygdom, øget travlhed eller barsel? Så kan det være en fordel at samarbejde med et vikarbureau, der effektivt kan hjælpe dig med at finde din næste kvalificerede medarbejder i en kortere eller længere periode.

Silkeborg - vækst og central placering

Silkeborg er en by i Midtjylland med 46.179 indbyggere. Silkeborgs mange iværksættere og den hastige udvikling i et erhvervsliv med flere videnbaserede virksomheder skaber en bevægelse og dynamik, som kan tiltrække nye virksomheder og få eksisterende til at vokse. Samtidig lægges der med planer for udvikling, offensive kulturtiltag og bredt samarbejde nye spor ud i fremtiden. Der er derfor godt gang i væksten i Silkeborg. 

Silkeborg har samtidig en central placering mellem de større byer i Jylland: 

  • Aarhus

  • Viborg

  • Randers

  • Herning

  • Horsens

Byen er placeret i meget naturskønne områder og er derfor tiltrækkende for mange familier og generelt mange mennesker. Og mennesker betyder arbejdskraft. Men bare fordi der findes meget arbejdskraft, betyder det ikke, at det er let at finde mandskab til din virksomhed. 

At nå frem til de mange mulige kandidater kan for den almene erhvervsdrivende virke uoverskueligt, og man kan ende med at ansætte personer, som på papiret virkede til at være et godt match, men som i praksis ikke fungerer godt med virksomheden og dens ambitioner.

Det er her at et vikarbureau i Silkeborg kommer ind i billedet. 

Hvorfor bruge et vikarbureau i Silkeborg?

Det kan altså være svært at finde kompetente medarbejdere til dine stillinger, da mange allerede er i job. Det er et problem, hvis du oplever øget travlhed, sygdom, ferie eller barsel, da din virksomhed ikke kan præstere i topklasse uden tilstrækkeligt mandskab til at løfte opgaven. Det kan derfor være en fordel at samarbejde med et vikarbureau, der effektivt kan finde din næste medarbejder - uden at du selv skal stå med ansvaret og rekrutteringsprocessen. 

Kandidaterne - Dit vikarbureau i Silkeborg

Kandidaterne er dit lokale vikarbureau i Silkeborg. Vi er spredt over hele Danmark og har satellitkontorer fordelt i hele Jylland. Vores konsulenter har viden og kendskab til netop dit lokalområde og arbejdsmarkedet der. De kan derfor finde de helt rette kandidater til dig i Silkeborg. 

Der er flere grunde til, at du skal vælge Kandidaterne til at finde din næste medarbejder i en kortere eller længere periode: 

  • Vores konsulenter har viden og erfaring inden for mange forskellige brancher, og de kan derfor hurtigt og effektivt hjælpe dig med at finde den rette medarbejder til lige netop din virksomhed.

  • Vi har en enorm database med CV fra mange kvalificerede vikarer. 

  • Vores vikarer er seriøse i deres jobsøgning og vil gerne gøre et godt indtryk. Derfor ligger der helt sikkert en kvalificeret vikar og venter på at blive hyret til lige netop din virksomhed. 

  • Vi har en veludviklet og effektiv rekrutteringsproces, hvor vi sammen med dig udarbejder en profilbeskrivelse for den stilling, du ønsker besat. Herefter udarbejdes stillingsopslaget, som annonceres flere steder. Efter grundig undersøgelse og interviews matcher vi den rette vikar med din virksomhed. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent