BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Odense

Mangler din virksomhed i Odense pludselig arbejdskraft? Så er det en fordel at være i samarbejde med et vikarbureau, så I kan køre med fuld styrke, selvom I har været underbemandede.

Odense - Lav ledighed og stor vækst 

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 179.601 indbyggere. Ledigheden i Odense er faldet og byen er i vækst.

Odense er i forvandling, og det skaber interesse hos nye investorer og virksomheder, hvilket har skabt og stadig skaber en transformation af byen. Det gør også, at Odense er helt i top både på omsætning og vækst. Der er samtidig flere andre elementer, der gør, at byen er i vækst. Det er blandt andet nyopførelsen af letbanen og andre byggeprojekter, som er med til at trække væksten op.

Mange virksomheder vælger desuden at tage til Odense, da byen er en attraktiv erhvervsby for virksomheder med drømme om at blive større. Det er blandt andet også på grund af byens størrelse som Danmarks tredjestørste. 

Væksten gør, at de kvalificerede som går ledigt hurtigt bliver spottet og sat i arbejde. Med et vikarbureau sniger du dig uden om problemstillingen, og gør i stedet brug af firmaets kompetencer, så du kan få ansatte ud til dig på rekordtid.
 

Hvilke fordele er der ved brug af et vikarbureau?

Erhvervslivet kan være meget turbulent, og man kan derfor mangle arbejdskraft med kort varsel. Der kommer et vikarbureau ind i billedet, fordi de kan lave vikarløsninger, som kan hjælpe din virksomhed, når den er ramt af sygdom, barsel, ferieperioder eller højkonjunkturer. 

Vikar-virksomheden har en stor database med vikarer, der er klar til at træde til. Der kan derfor være mange fordele ved at bruge et vikarbureau, når din virksomhed skal have nye medarbejdere i en kortere eller længere periode:

  • Du kan spare tid og ressourcer i hele søgeprocessen - også fordi du undgår at fejlansætte en medarbejder.

  • Du kan få hjælp fra kompetente og erfarne jobkonsulenter, der har viden inden for mange forskellige brancher.

  • Du kan fokusere på dine kerneopgaver, imens vikarbureauet sørger for hele rekrutterings- og søgeprocessen.

 

Kandidaterne som dit vikarbureau i Odense

Kandidaterne er et rekrutterings-og vikarbureau, der hver dag hjælper virksomheder med at finde det rette match til deres stillinger. Vi har stor erfaring og viden indenfor mange forskellige brancher. 

Det er muligt for os at arbejde hurtigt og effektivt på grund af vores etablerede CV-database, men vi lader os langt fra begrænse heraf. Vi sætter os i kundernes sted, stiller de rette spørgsmål og forstår, hvad netop du har brug for til dit firma i den pågældende branche.

Vi har et bredt netværk af fagpersoner og mange ledige i vores system, som står klar til at komme i arbejde. Derfor kan vi hurtigt sende kompetente kandidater ud til dig, når det brænder på.

Det smarte ved vores vikarservice ligger blandt andet i, at du ikke bliver bundet til medarbejderen. Det vil sige, at du med kort varsel kan afskedige vedkommende igen, når du ikke længere har brug for ekstra hjælp, og derved hænger du ikke på unødvendige lønomkostninger. Ydermere står du ikke selv for at betale sygdom, pension eller lignende tyngende faktorere, da vi sluger de omkostninger for dig.

Vores vikarservice strækker sig til hele Danmark. Derfor er vi også i Odense, og vi har en finger på pulsen i dit nærområde og kender arbejdsmarkedet lokalt.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent