BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Kolding

Når du bruger et vikarbureau i Kolding til at finde ekstra arbejdskraft, går det hurtigt, og du sikrer, at din virksomhed kan køre i højeste gear, selvom I måske er ramt af sygdom, ferie, barsel eller bare har ekstra travlt.

Lav ledighed i Kolding

Som man ser det over det meste af landet, er der ikke mange frie hænder at tage af. Det betyder, at der i Kolding for øjeblikket er næsten rekordlav ledighed, og derfor kan det være svært hurtigt at opstøve den arbejdskraft som du har brug for. 

Der er mange udbydere af arbejde i Kolding, fordi erhvervsdrivende er strømmet til og har oprystet i byen. Grundene til at Kolding er en ekstra populær destination for virksomheder til at udvide og slå sig ned ligger i at:

  • Kolding har en god geografisk placering i forhold til transport af arbejdskraft og gods
  • Byen er stærk i design, entreprenørskab og iværksætteri, viden og uddannelse samt social udvikling og frivillighed
  • Samarbejdet mellem de forskellige virksomheder i erhvervsforeninger og lignende er stærkt i Kolding
  • Mulighederne for rekrutterings- og vikarservice er gode i byen

Væksten gør, at de kvalificerede som går ledige hurtigt bliver spottet og sat i arbejde. Med et vikarbureau sniger du dig uden om problemstillingen, og gør i stedet brug af firmaets kompetencer, så du kan få ansatte ud til dig på rekordtid.

 

Hvorfor bruge et vikarbureau?

De fleste virksomheder kender til at blive pludselig ramt af mangel på arbejdskraft, og det kan gå udover firmaets leveringstid samt service. For at undgå et sådant scenarie kan man nemt og hurtigt få ekstra mandskab, ved at benytte sig af vikarservice. 

Ved at bruge et vikarbureau overlader man arbejdet med at finde flere hænder til vikarbureauet, som ofte vil have relevante emner i deres database allerede. Har de ikke det, har de gode kanaler og et stort netværk, som hurtigt kan sikre, at kompetente kandidater kan møde ude hos dig i din virksomhed. 

Endnu en fordel ved at bruge et vikarbureau er, at du slipper for alle ekstra udgifter såsom at betale løn under sygdom, hvis vikaren bliver ramt heraf. Pension og lignende faktorere tager firmaet du har lejet kandidater hos sig også af, så du står selv kun med den reelle løn og betaling til virksomheden. 

Yderligere binder du dig ikke til at ansætte en medarbejder i en længere periode, da du kan afskedige vikaren med kort varsel, så du ikke står med unødvendige lønomkostninger, hvis situationen pludseligt ændrer sig. 

 

Kandidaterne i Kolding

Grundet ovenstående faktorer vælger mange virksomheder i Kolding at gøre brug af et vikarbureau til at finde ekstra arbejdskraft, når de er i mangel på samme. De fleste vælger vores vikarservice, da de er vidende om vores service- og kvalitetsniveau.

Vores hovedkontor ligger i hjertet af Kolding, hvilket giver os god mulighed for at se, hvad der rører sig lokalt. Vi har et godt kendskab til vores by, og et godt kendskab til vores Koldingensere.

Med os får du en personlig konsulent med god erfaring inden for netop din branche tilknyttet med det samme. Vi ved, at der ikke er nogen virksomheder som er ens, og derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi kan tilbyde dig et specialtilpasset tilbud som passer til netop dig og dit firma, hvor du får den hjælp som du har brug for.

Vores rødder stammer fra Kolding, men vores service dækker hele Danmark. Vi har ingen geografiske begrænsninger og kan tilbyde vikarløsninger i hele landet. Vores konsulenter har en finger på pulsen og gode forbindelser i dit nærområde.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent