BLIV RINGET OP

Vikarbureau i København

At gøre brug af professionelle når du mangler mandskab til at dække stillinger enten midlertidigt eller langvarigt, giver dig mulighed for at fokusere på virksomhedens hovedopgaver, samtidig med at der hurtigt bliver fundet kompetente kandidater til din virksomhed.

Beskæftigelse i hovedstaden

For ikke så voldsomt mange år siden var der rigeligt arbejdskraft at tage af, da mange gik ledige på grund af finanskrisen. Det har midlertidigt ændret sig, og i dag kan det tage lang tid at finde kvalificeret arbejdskraft til ens virksomhed. Derfor benytter mange sig af muligheden for at outsource opgaven, så erfarne firmaer med forstand på rekruttering og mandskabsudlejning kan finde det rette match.

I 2016 lå ledigheden på det laveste niveau i København siden den økonomiske krise. Går man ind og kigger på tal fra 2015, kan man se, at der er en arbejdsstyrke på 76%, hvor der heraf er 72,6% beskæftigede. Det efterlader ikke meget rum til at finde nye ansatte, og derfor kan det være et problem, hvis man pludseligt bliver ramt af mangel på arbejdskraft på grund af sygdom, ferie, barsel eller øget travlhed.

Her kan vores professionelle bureau gå ind med vores database og systemer, for at finde de rette folk hurtigt. Findes din vikar eller næste ansatte ikke blandt de ledige, har vi hos Kandidaterne et bredt og suverænt netværk i København, som kan fiske de kvalificerede arbejdere ud, som du har brug for. Vi ved, at det er vigtigt, at du har det rette mandskab og nok af det, derfor arbejder vi effektivt og kvalitetsbevidst med opgaven.

Fremtidens København

Planen, som Københavns Kommune har lagt for hovedstaden, løber pt. frem til år 2025, hvor det er meningen at fire større udvidelsesområder skal skabe plads til 45.000 tilflyttere.

Helt konkret er det meningen at følgende steder skal bebygges:

  • Ørestad syd for centeret Field’s

  • På Amager Fælled

  • Nordhavnen

  • I Valby omkring Ny Ellebjerg Station

  • Carlsberg-grunden nord for Carlsberg Station

Man ønsker desuden at udvide byen med erhverv som hoteller og Ikea ved det tidligere godsbaneområde mellem Dybbølsbro Station og Hovedbanegården.

Områderne har alle førhen været brugt til industri eller landindvinding (på nær Amager Fælled), men da de ikke længere kommer til gavn på den måde, skal miljøerne have nyt liv.

Denne udvikling bringer arbejdskraft til byen, og her skal du have fingrene i de dygtigste af dem. Det er imidlertid svært for dig at holde dig opdateret på situationen, og det er her vi kommer ind i billedet.

Hvad vinder du ved brug af professionelle?

Har du brug for en vikar i København, er der mange fordele at hente ved at bruge Kandidaterne, som specialiserer sig inden for mandskabsudlejning. Dette gælder uanset om du søger faglært eller ufaglært arbejdskraft, til kortere eller længerevarende opgaver.

For imens i koncentrerer jer om arbejdet med jeres kerneopgaver, og gør det som i er bedst til, gør vi det, som vi er bedst til - nemlig at finde kompetente medarbejdere til jeres virksomhed. Når du ikke bliver forstyrret af arbejdet ved denne sekundære, men vigtige, opgave, kan du skabe bedre resultater i dit firma.

Kandidaterne er et rekrutterings- og vikarbureau, der bygger på specialiserede professionelle, som hver dag arbejder på at finde de rette kandidater til vores kunder. Fordi det er det, vi beskæftiger os med, har vi både tiden, ekspertisen og netværket til at finde det rette match mellem virksomhed og fagperson.

Helt konkret vinder du følgende ved at bruge os som vikarbureau:

  • Du minimerer tidsspilde, da firmaet ikke skal investere tid i at finde ekstra mandskab

  • Det betyder som tidligere nævnt, at I kan fokusere på jeres hovedopgaver

  • Chancen for fejlansættelse bliver betydeligt mindre, når du gør brug af hjælp fra et kvalificeret firma

  • Ved at outsource opgaven til Kandidaterne, får du via samarbejdet adgang til vores database over potentielle kandidater. Det sætter dig hurtigt og nemt i kontakt med folk, som der ellers ville være risiko for, du ikke kunne nå

  • Har du bestilt vikariater hos os, håndterer vi alle uforudsete lønomkostninger i forhold til sygdom og lignende, samt står for pension og andre faktorer. Ydermere kan du afskedige vikarer hurtigt, sådan du ikke står med unødvendige udgifter

Kandidaterne i København

Vi hos Kandidaterne beskæftiger os hver dag med at finde de rette folk til vores kunder. Vi har tiden og erfaringen til at gå i dybden med opgaven, og hurtigt finde de rette folk til den rette pris. Du får i samarbejde med os tilknyttet en konsulent med erfaring inden for din branche.

Vores konsulenter har et godt og dybt netværk i København og omegn, og er derfor i stand til at komme i kontakt med de bedste arbejdere i dit nærområde. Vi har en finger på pulsen og omkring 2.200 CV i vores database fra hovedstaden og Sjælland. Skulle vi mod forventning ikke have, hvad du søger på lager, går vi all-in for at finde det rette match til lige præcis din virksomhed og stilling.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent