BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Horsens

Med hjælp fra et vikarbureau i Horsens kan du få en kvalificeret medarbejder til din virksomhed, når I mangler arbejdskraft på grund af travlhed, sygdom, ferie og lignende.

Horsens - en by i vækst 

Horsens er med sine 59.181 indbyggere Danmarks ottende største by, placeret for enden af Horsens Fjord på den jyske østkyst.

Horsens vokser og vokser. Det har aldrig været mere populært at bo i Horsens, og byen oplever, at flere og flere flytter dertil. Over de seneste 10 år er kommunen blevet 10.000 borgere rigere, og den rundede i 2018 knap 90.500 indbyggere. Der er derfor ikke noget, som tyder på, at udviklingen stopper, snarere tværtimod.

Væksten ses både i kulturen, i sporten og på erhvervsområdet. Med Jyllands næsthøjeste befolkningsvækst, et internationalt studiemiljø og attraktive handelsmiljøer, har Horsens Kommune meget at tilbyde nye virksomheder.  

Der er derfor en del virksomheder, som søger arbejdskraft i Horsens, og der er kamp om de bedste medarbejdere. Det er her, at et vikarbureau i Horsens kommer ind i billedet. Vikarbureauet kan hjælpe dig med at få fat i de bedste medarbejdere, inden de bliver taget af nogle andre. 

Hvilke fordele er der ved at samarbejde med et vikarbureau?

Står du og mangler ekstra mandskab, men har du ikke tid til at varetage hele rekrutteringsprocessen? Så er det en god ide at samarbejde med et vikarbureau. En af de største fordele ved at bruge et vikarbureau er nemlig, at du kan spare tid og ressourcer, når du skal finde en vikar til din virksomhed. På den måde kan du blot fokusere på dine hovedopgaver, imens vikarbureauet bruger tid på at finde din næste medarbejder. 

Det smarte ved brugen af en vikarservice ligger også i, at du ikke bliver bundet til medarbejderen. Det vil sige, at du med kort varsel kan afskedige vedkommende igen, når du ikke længere har brug for ekstra hjælp, og derved hænger du ikke på unødvendige lønomkostninger. 

En anden fordel ved brugen af et vikarbureau er, at du får tilknyttet en erfaren jobkonsulent, der er ekspert i at finde den helt rette vikar til din virksomhed. 

Kandidaterne som dit vikarbureau i Horsens

Som virksomhed i Horsens kan du bruge Kandidaterne som dit lokale vikarbureau. Kandidaterne er et rekrutterings-og vikarbureau, som er specialiseret i at finde det helt rette match mellem medarbejder og virksomhed. 

Der er flere grunde til, at du skal vælge Kandidaterne som dit vikarbureau i Horsens: 

  • Vi har en kæmpe database med tusindvis af kvalificerede vikarer, som alle har forskellige kompetencer. Alle vores vikarer er fokuserede og seriøse i deres jobsøgning, og vil gerne gøre et godt indtryk. 

  • Vi har tilknyttet en masse dygtige jobkonsulenter, der har viden og erfaring inden for mange forskellige brancher. Det er brancher som Bygge og anlæg, administration, lager, ledelse, IT og salg. Alle vores konsulenter har samtidig et netværk og kendskab til vikarer i Horsens og omegn. 

  • Fordi vi har en stor CV-database og dygtige konsulenter, kan vi arbejde hurtigt, effektivt og kvalitetsbevidst. Der går derfor ikke lang tid, fra at du ringer, til vi sender en kvalificeret vikar ud til din virksomhed. 

  • Kandidaterne er spredt ud over hele Danmark med satellitkontorer, og vi ved derfor, hvad der rører sig i lige netop dit nærområde. Vi har derfor også en finger på pulsen når det gælder arbejdsmarkedet i Horsens.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent