BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Herning

Står du pludseligt og mangler arbejdskraft? Så kan du hurtigt og nemt få flere hænder ud til dig ved at gøre brug af et vikarbureau i Herning. Vi træder til, når du bliver ramt af sygdom, ferie, barsel eller øget travlhed.

Herning - En by i vækst

Herning placerer sig i midten af Jylland og er den fjerde største by i midtjylland. Herning er i dag et væsentligt økonomisk center og en by i vækst, i modsætning til mere stagnerende områder i Midt- og Vestjylland. Dette skyldes især, at byrådet gennem mange år har haft en bevidst strategi om at tiltrække arbejdspladser og udbygge kulturlivet. Herning er desuden kendt som kongres- og messeby på grund af Messecenter Herning, og byen er derfor central både når det gælder økonomi, erhverv og placering.

Herning by har rundet 50.000 indbyggere, og for første gang bor der nu mere end 89.000 indbyggere i hele Herning Kommune. Siden kommunesammenlægningen er Herning Kommune vokset markant. Det voksende indbyggertal og den centrale placering i hjertet af Jylland gør, at der er masser af arbejdskraft at tage af. Dilemmaet er dog, at der ikke er mange ledige, når nye virksomheder i området dukker op og de eksisterende vokser. Både de nye og de eksisterende virksomheder mangler hænder, og derfor kan det være essentielt at bruge et vikarbureau i Herning.

Hvorfor bruge et vikarbureau? 

Der er mange fordele ved at bruge et vikarbureau. En af disse kan være at få overskueliggjort rekrutteringsprocessen, hvor du som arbejdsgiver ikke behøver at sidde med den komplicerede proces med at finde den helt rette medarbejder. Vikarbureauet har et stort bagkatalog med mange kvalificerede kandidater, og kan derfor komme hurtigt i kontakt med de rette kandidater til din virksomhed. 

Hvis du bruger et vikarbureau, står du heller ikke selv med uforudsete lønomkostninger til medarbejderen, da bureauet står for at dække disse. Det kan eksempelvis være lønomkostninger i forbindelse med sygdom og pension.

En af de vigtigste fordele ved at bruge et vikarbureau er, at du kan fokusere på dine arbejdsopgaver, imens vikarbureauet finder de kandidater, du skal bruge. Du kommer samtidig også uden om fejlansættelser og bruger mindre tid og færre ressourcer på rekrutteringsprocessen. 

Hvorfor skal du vælge Kandidaterne som vikarbureau? 

Kandidaterne er et rekrutterings- og vikarbureau, der bygger på specialiserede professionelle, som hver dag arbejder på at finde de rette kandidater til vores kunder. Kandidaterne sørger for hele rekrutteringsprocessen fra start til slut. Vi finder og undersøger kandidaterne og foretager det afsluttende match. Gennem vores specialudviklede rekrutteringsproces er vi sikre på at kunne finde den helt rette kandidat til din virksomhed. 

Vi bruger vores store CV-database, hvilket gør, at vi hurtigt kan finde den afløser, du står og mangler til din virksomhed. Vi har samtidig dygtige konsulenter siddende, der har viden og erfaring inden for mange forskellige brancher - og derfor også inden for din branche!

Vi har desuden et stort netværk i hele Danmark, og vi ved derfor også, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet i Herning.

Det anslås, at der er ca. 1500 ledige i Herning by, og det er nogle af de personer, som vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med. Dertil kommer sig de ledige, som nemt kan pendle til og fra byen og derfor vil finde det attraktivt med en stilling i en virksomhed placeret i eller tæt på en by som Herning.

At nå frem til de mange mulige kandidater kan for den almene erhvervsdrivende virke uoverskueligt, og man kan ende med at ansætte personer, som på papiret virkede til at være et godt match, men som i praksis ikke fungerer godt med virksomheden og dens ambitioner. Derfor kan det være en fordel at vælge Kandidaterne som dit vikarbureau i Herning!

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent