BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Give

Når du mangler arbejdskraft i din virksomhed i Give, kan det være en god ide at samarbejde med et vikarbureau, der kan sørge for hele rekrutteringsprocessen, mens du klarer dine kerneopgaver.

Ny byvision for Give

Efter en borgerproces i 2019 blev byvisionen for Give vedtaget i byrådet. Byvisionen fik titlen: "Erhvervsby Give - med vilje til handel og familieliv". 

Visionen vil gøre det lettere at sætte projekter op og søge midler til nye tiltag. Et par af punkterne er blandt andet et ønske om at udvikle Give Øst til et markant erhvervsområde område med natur i særklasse. Der vil desuden blive satset på lokale butikker og specialiteter. Og man vil fremover udnytte Gives placering til at øge turismen og skabe nye arbejdspladser i serviceerhvervene. 

Kandidaterne er dit vikarbureau i Give

Når du som virksomhed i Give mangler arbejdskraft, er der ét sted, du kan tage hen og få hjælp. Det er vikarbureauet Kandidaterne, som kender det lokale erhvervsområde og ved, hvad der rører sig på arbejdsmarkedet i Give. Hos os har vi dygtige konsulenter siddende, som kan hjælpe dig med hele rekrutteringsprocessen fra a til z. 

Vores konsulenter hjælper dig med at finde den helt rette kandidat til din virksomhed. Vores konsulenter står for at søge, skrive jobopslag, udvælge og holde jobsamtaler. Så skal du bare fokusere på dine opgaver, mens Kandidaterne sørger for hele processen.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent