BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Frederikshavn

Mangler din virksomhed i Frederikshavn medarbejdere på grund af øget travlhed, sygdom eller ferie? Så kan der være mange fordele ved at samarbejde med et vikarbureau i Frederikshavn.

Frederikshavn har flere i beskæftigelse 

Det går fremad i Frederikshavn kommune, og fremtiden ser positiv ud for den enkelte borger og for erhvervslivet. Ledigheden er lav, beskæftigelsen stigende og erhvervslivets indtjening er i vækst. Byen er derfor inde i en ny periode, hvor der bliver skabt nye muligheder på arbejdsmarkedet i Frederikshavn.

Man skal helt tilbage til årene før 2012 for at finde et niveau, hvor så få personer er arbejdsløse. Kun omkring 5 % af arbejdsstyrken er ledig.

Der er dog også problemer ved, at ledigheden er faldende, idet der er færre ledige til at dække efterspørgslen. 

Derfor skal du samarbejde med et vikarbureau

Når ledigheden i Frederikshavn er så lav, som den er, kan det være svært at finde kvalificerede medarbejdere. Derfor kan det være en fordel at samarbejde med et vikarbureau, som har adgang til flere kvalificerede ledige, som bare venter på at komme ud i et job. Vikarbureauet har også et godt indblik i det lokale arbejdsmarked i Frederikshavn, og kan derfor have nemmere ved at få fat i de få ledige, der findes. 

Kandidaterne er dit vikarbureau i Frederikshavn. Vi sørger for rekrutteringsprocessen fra a til z. Vi har flere dygtige konsulenter siddende, der har erfaring og viden om mange forskellige brancher og stillinger. Kandidaterne har også en stor database med CV fra kvalificerede ledige, der er seriøse i deres jobsøgning og som bare venter på at give en hjælpende hånd i din virksomhed.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent