BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Aalborg

Står din virksomhed i Aalborg og mangler arbejdskraft? Så er det en fordel at samarbejde med et vikarbureau, der kan hjælpe dig med at finde hurtig og kvalitetsbevidst arbejdskraft, så din virksomhed igen kan køre med fuld styrke.

Aalborg - en god by for virksomheder

Aalborg befinder sig i Region Nordjylland med 115.908 indbyggere og er derfor Danmarks fjerdestørste by. Byen betegnes samtidig som værende Nordjyllands hovedstad.

Hvis man spørger virksomhederne, er Aalborg den bedste storby i Danmark at drive virksomhed i. Det viser en undersøgelse fra DI, der siger, at det kan være svært for de store bykommuner at have den samme grad af nærhed og service, som man kan i de mindre kommuner, hvor der ikke er så mange virksomheder. Men Aalborg gør det godt, fordi man her sætter stor fokus på dialog, arbejdskraft og infrastruktur. 

Når vi ser på en by som Aalborg med mange gode virksomheder, kan der være rift om arbejdskraften, og det kan være svært at finde den rette medarbejder. Det kan derfor være en fordel at samarbejde med et vikarbureau for at finde de bedste medarbejdere, inden de bliver taget af de mange andre virksomheder. 

Fordele ved at bruge et vikarbureau

Fordelene ved at samarbejde med et vikarbureau findes for det første i den tid og de ressourcer, man som virksomhed kan spare. Herunder findes adskillige andre fordele ved at samarbejde med et vikarbureau: 

  • Du kan undgå at fejlansætte medarbejdere, fordi vikarbureauet har stor erfaring med at hyre de rette personer til mange forskellige typer af virksomheder. 

  • Du kan få tilknyttet en jobkonsulent, der har et stort kendskab til mange forskellige brancher, og som kan hjælpe dig med at finde lige netop den kandidat, der matcher din stilling. 

  • Imens du fokuserer på dine kerneopgaver kan et vikarbureau sørge for hele rekrutteringsprocessen, og du sparer derfor en masse ressourcer og en masse tid. 

Kandidaterne som dit vikarbureau i Aalborg

Kandidaterne er et rekrutterings-og vikarbureau, der hver dag hjælper virksomheder med at finde det rette match til deres stillinger. Vi spreder os over hele Danmark med hovedkontor i Kolding og satellitkontorer spredt ud over Danmark. Derfor har vi også kendskab til lokalområder og lokale arbejdsmarkeder. Det betyder også, at Kandidaterne kan være dit vikarbureau i Aalborg. 

For at sikre en effektiv og succesfuld rekruttering af din nye medarbejder, arbejder vi ud fra en særdeles velafprøvet rekrutteringsproces, som er inddelt i flere faser. Det er muligt for os at arbejde hurtigt og effektivt på grund af vores etablerede CV-database med mange forskellige CV fra mange forskellige brancher. Derfor kan vi også hurtigt komme i kontakt med vikarer, der er relevante for din virksomhed, og som hurtigt kan træde til, når det brænder på. 

Det smarte ved vores vikarservice ligger blandt andet i, at du ikke bliver bundet til medarbejderen. Det vil sige, at du med kort varsel kan afskedige vedkommende igen, når du ikke længere har brug for ekstra hjælp, og derved hænger du ikke på unødvendige lønomkostninger. Ydermere står du ikke selv for at betale sygdom, pension eller lignende tyngende faktorere, da vi sluger de omkostninger for dig.

Hos kandidaterne har vi tilknyttet en masse erfarne konsulenter, der har stor viden og kendskab inden for mange forskellige brancher. Konsulenterne har desuden et godt netværk i Aalborg og omegn, og er derfor i stand til at komme i kontakt med de bedste arbejdere i dit nærområde.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent