Vikarbureau i Aabenraa

Har du overvejet at outsource din rekrutteringsproces? Hvis ikke, skulle du måske gøre det, da der kan være mange fordele at hente.

Når man kigger efter nye medarbejdere, kræver det altid en god portion tid at opslå jobbet, gennemgå ansøgninger, have folk til samtale og generelt lave alt det benarbejde, der kræves for at finde den rette til stillingen. Alle disse led kan du springe over, hvis du kontakter et vikarbureau. Dette gælder selvfølgelig også i Aabenraa.

Sønderjyllands største havn

Aabenraa er placeret tæt på både Sønderborg og Haderslev, og hvis man er villig til at køre et kvarter længere nordpå fra Haderslev af, kommer også Kolding længere oppe. Alle nævnte byer har hver deres havn, men af disse er sydøstjyllandske by Aabenraa kendt for at have Sønderjyllands største havn. Med den følger selvsagt en betragtelig skibsfart- og havneindustri.

En god havn skaber vækst i en by, og med vækst kommer nye arbejdspladser, men hvem skal varetage de nye stillinger?

Medarbejdere til stillinger i Aabenraa

Ledigheden er for øjeblikket rekordlav, men det betyder ikke, at matchet til din virksomhed ikke er derude. Hos Kandidaterne er vi specialiserede i at finde kvalificeret arbejdskraft, som passer til både opgaven og kulturen i dit firma.

At benytte os som vikarbureau betyder for eksempel:

  • At I kan fokusere på jeres hovedopgaver

  • Muligheden for at udnytte vores CV-database

  • At vi gennemgår en professionel rekrutteringsproces på jeres vegne

  • At I får mange muligheder inden for ansættelsesform med muligheder som eksempelvis Try and Hire

  • At vi varetager uventede lønomkostninger