BLIV RINGET OP

Vikarbureau i Aabenraa

Står du pludseligt og mangler arbejdskraft? Så kan du hurtigt og nemt få flere hænder ud til dig ved at gøre brug af et vikarbureau i Aabenraa. Vi træder til, når du bliver ramt af sygdom, ferie, barsel eller øget travlhed.

Sønderjyllands største havn

Aabenraa er placeret tæt på både Sønderborg og Haderslev, og hvis man er villig til at køre et kvarter længere nordpå fra Haderslev, kommer også Kolding længere oppe. Alle nævnte byer har hver deres havn, men af disse er den sydøstjyllandske by Aabenraa kendt for at have Sønderjyllands største havn. Med den følger selvsagt en betragtelig skibsfart- og havneindustri.

En god havn skaber vækst i en by. Vækst tilgodeser de erhvervsdrivende, som hurtigt kan få brug for mere arbejdskraft og hertil kommer nye arbejdspladser. Derfor kan der være stor rift om de ledige i en by som Aabenraa.

 

Hvorfor bruge et vikarbureau i Aabenraa?

Ledigheden er for øjeblikket rekordlav, men det betyder ikke, at matchet til din virksomhed ikke er derude. Hos Kandidaterne er vi specialiserede i at finde kvalificeret arbejdskraft, som passer til både opgaven og kulturen i dit firma.

Det betyder, at du kan få en række kandidater ud til dig på rekordtid, når I mangler hænder til at varetage arbejdsopgaverne i dit firma. Hvis du benytter dig af Kandidaterne som vikarbureau, får du foruden god service og kvalitetsbevidste løsninger, en personlig konsulent tilknyttet med erfaring inden for din branche.

Du slipper desuden for at betale uforudsete lønomkostninger i forbindelse med sygdom, og skal ovenikøbet ikke betale til pension eller lignende, for den klarer vi! Skulle behovet for ekstra mandskab falde, kan du nemt afskedige medarbejdere ansat via et vikarbureau, hvilket gør, at du slipper for unødige udgifter.

At benytte Kandidaterne som vikarbureau i Aabenraa betyder for eksempel:

  • At I kan fokusere på jeres hovedopgaver

  • Muligheden for at udnytte vores CV-database

  • Mange muligheder indenfor ansættelsesforhold - blandt andet i forhold til vores Try & Hire løsning

  • At vi varetager uforudsete lønomkostninger, pension og lignende

Vores konsulenter kender situationen i Aabenraa og nærområdet og har et godt netværk i området, som sørger for, at vi hurtigt finder de rette kandidater til stillingen. 

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent