Search and selection

Vil du som virksomhed spare tid og ressourcer i din søgen efter din næste medarbejder? Så kan der være mange fordele ved at vælge et Search & Selection forløb hos vikarbureauet Kandidaterne.

Hvad er Search & Selection?

Search & Selection adskiller sig fra det fulde rekrutteringsforløb fra Kandidaterne, fordi du her selv varetager slutprocessen og den endelige udvælgelse af din kommende medarbejder - dog med professionel hjælp fra os i søgeprocessen. Med Search & Selection leverer vi flere kvalificerede kandidaters CV til dig, så du bliver fri for selve søgeprocessen. Du vælger selv, hvor mange CV, du vil have adgang til, og hvor mange du vil kunne udvælge.

Hvorfor skal du vælge Kandidaterne til Search & Selection?

Vores jobkonsulenter hos Kandidaterne har viden og erfaring om mange forskellige brancher, så vi ved, hvilke krav, der er til stillinger inden for en lang række brancher. Det betyder, at vi kan finde kandidater i næsten alle brancher og har et kendskab og et netværk, der breder sig til mange forskellige grene. Vi har som vikarbureau desuden en kæmpe CV-database med flere tusind kvalificerede CV. På den måde har vi redskaberne, når det gælder søgen og udvælgelsen af de helt rette medarbejdere. Du er derfor i trygge hænder hos os, fordi vi kun sender dig CV fra relevante og kompetente kandidater, der passer til lige netop din stilling og din virksomhed.

Inden du får tilsendt de relevante CV, får du mulighed for at afstemme dine forventninger med en af vores dygtige jobkonsulenter, der så kan få en klar ide om, hvilken virksomhedsprofil, du ønsker. Det kan gøres gennem en medarbejderprofil, hvor du kan komme med konkrete ønsker til både faglige og personlige kvalifikationer. Derefter kan vi ved hjælp af vores erfaringer og netværk som vikarbureau skaffe kvalificerede kandidater til stillingen.

Bliver det for stor en mundfuld?

Hvis du føler, at det bliver for meget selv at sidde med udvælgelsen af de bedste kandidater, kan du til enhver tid gå over til vores fulde rekrutteringsforløb hos Kandidaterne. Her sidder vi med hele ansvaret for processen fra start til slut - helt fra søgeprocessen til den endelige udvælgelse og jobinterview. Det kan du læse mere om under fanen Rekruttering.

Indhold:

Kontakt os

Tøv ikke med at tage kontakt til os,
vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

* Skal udfyldes
User
Subject
Email
Phone