BLIV RINGET OP

Rekruttering i Kolding

Ved at bruge et rekrutteringsbureau i Kolding giver du din virksomhed professionel hjælp til at finde kompetente medarbejdere, imens du kan fokusere på det I er gode til; nemlig jeres kerneopgaver.

Hvorfor bruge et rekrutteringsbureau?

I Kolding møder man, ligesom mange andre steder i landet, lav ledighed. Det betyder, at jobmarkedet kan virke nærmest støvsuget for kvalificeret arbejdskraft, og det kræver derfor tid og erfaring at finde de rette kandidater til ens firma. Lægger man de nødvendige timer her, fjerner det fokus fra det, som man i virkeligheden burde bruge sine ressourcer på, nemlig sine hovedopgaver.

Den opgave, det er at finde nye medarbejdere, må ikke undervurderes, og det kan koste dyrt at nedprioritere denne post, da man hurtigt kan komme ud i fejlansættelser eller ikke få den arbejdskraft, man har brug for til tiden. Så i stedet for at gøre et sløset stykke arbejde med at finde de personer, som skal varetage opgaver for firmaet, er der mange fordele ved at benytte et rekrutteringsbureau, frem for halvhjertet selv at gå ind i opgaven.

 

Kolding - en by med ambitioner

Selv uden for landets grænser er Kolding kendt som en europæisk designby, og måske heraf kommer titlen fra Kolding Kommunes slagplan for byen: “Kolding - Vi designer livet”. Frasen bygger på de egenskaber, som man har vurderet, at byen er ekstraordinære stærke i:

  • Design

  • Entreprenørskab/Iværksætteri

  • Social udvikling/Frivillighed

  • Viden/Uddannelse

Disse fokuspunkter, samt at byen demografisk placerer sig som Danmarks 7. største by, betyder, at den sydjyske by er meget attraktiv for tilflyttere samt erhvervsdrivende.

Kolding er en by med muligheder og personlighed, og det ser mange virksomhedsejere. Derfor tiltrak Kolding ifølge business Kolding over 1000 nye arbejdspladser i 2016. Hertil er det vigtigt, at der er nogle til at varetage jobsene. 

Virksomhederne siger selv, at den geografiske placering, muligheden for rekruttering og samarbejdet med de andre virksomheder er noget af det, de vægter højest, når de skal vælge en ny placering.

Fordi Kolding lever op til førnævnte krav, har en virksomhed som Vega Salmon fra Esbjerg rykket deres administration på 25 medarbejdere til Kolding, og Gram Equipment har rykket 200 medarbejdere til byen i 2017. Både Sydbank og Danske Bank opruster begge i havnebyen og samler flere afdelinger i Design City i hjertet af Kolding.

 

Muligheder for rekruttering

Som du kunne læse i tidligere afsnit, var noget af det andre virksomheder lægger vægt på, hvilke muligheder der er for at outsource rekrutteringsopgaven i den by, de befinder sig i. Og her kan Kolding altså sagtens være med, da vi, Kandidaterne, har hovedsæde i byen. Vi er et rekrutteringsbureau i fuld flor, som specialiserer os i at skabe forbindelser mellem virksomheder og mennesker, som kan skabe værdi for firmaet.

Ydermere ligger Kolding centralt i Jylland og har gode forbindelser via motorvej eller offentlig transport til resten af landet, hvor der er direkte forbindelser med resten af Danmark. Det gælder, om man skal længere ned i landet, mere nordpå eller over lillebælt. Det gør, at man nemt kan hente den mest kompetente arbejdskraft til byen, da det er nemt for pendlere og en attraktiv placering for tilflyttere.

Står du som erhvervsdrivende i byen og mangler ny arbejdskraft, kan det være, at du skulle overveje muligheden for at sætte et professionelt vikarbureau på sagen.

 

Hvad er fordelene ved at bruge rekrutteringsservice? 

Imens I har fokus på jeres hovedopgaver, og gør det i er bedst til, gør vi det, som vi er bedst til - finder kvalificerede kandidater til jeres ledige stillinger.

Kandidaterne er et vikar- og rekrutteringsbureau, som består af specialiserede professionelle, som dedikerer vores arbejdsdag til at finde det rette match mellem virksomhed og fagperson. Og fordi det er det, vi beskæftiger os med, har vi både tiden og ekspertisen til at gå i dybden med rekrutteringsprocessen og derved finde de mest kompetente kandidater til dig.

Skulle vi ikke have en i vores database, som matcher jeres krav til kvalifikationer, er vi ikke blege for at gøre brug af headhunting for at finde den helt rigtige til stillingen. Helt konkret kan man stille det op som følgende.

Ved at gøre brug af os som rekrutteringsbureau opnår man:

  • Minimering af tidsspilde, da man for det første ikke selv skal bruge den nødvendige tid på opgaven, og da man for det andet ikke kommer ud for fejlansættelse

  • Adgang til firmaets database og derved langt større chance for at komme i kontakt med kompetente kandidater

  • Mulighed for at rette sin opmærksomhed mod egne kerneopgaver

  • En personlig konsulent med erfaring fra branchen tilknyttet med det samme

 

Kompetent arbejdskraft tilbydes i Kolding

På grund af ovenstående vælger mange i Kolding at bruge vores service, når de skal finde ekstra mandskab. Vores hovedkontor er placeret i midtbyen af Kolding, hvilket betyder, at vi har en finger på pulsen, i forhold til hvad der sker i byen. Vi kender vores by, og vi kender vores Koldingensere.

Vores ekspertise når dog ud over hele Danmark, og vi har derfor ingen geografiske begrænsninger. Vi opererer i hele landet og sørger for at vores jobkonsulenter arbejder lokalt og har gode forbindelser i dit nærområde.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent