Om os

Kandidaterne er et vikarbureau, der tilbyder din virksomhed professionelle løsninger inden for vikar- og rekrutteringsbranchen. Vi fungerer som din interne HR-afdeling og sørger for at du får en personlig konsulent tilknyttet med erfaring inden for netop dit område. Vi assisterer desuden jobsøgende med at komme i den rette stilling, og sørger for at skabe de bedste match mellem virksomhed og medarbejder. Læs mere om hvem vi er og hvad vi kan gøre for dig herunder!

Hvem er vi?

Kandidaterne er et rekrutterings- og vikarbureau med hovedkontor beliggende i hjertet af Kolding. Herfra arbejder vi med kunder fra hele Danmark, som hver især har brug for hver deres specialdesignede løsning ift. arbejdskraft. Som vikarbureau er vi i konstant vækst og udvikler os hver dag. Det betyder, at vi ikke blot bevæger os på det danske marked, men også er ved at søge internationalt.

Vi arbejder ud fra mottoet “mennesker med værdi”, da vi har en overbevisning om, at det er de rette medarbejdere som løfter din virksomhed. Kandidaterne adskiller sig fra konkurrenterne, da vi udelukkende ansætter de bedste fagfolk fra branchen.

Det er ikke bare vigtigt for os, at vi sender den rette kandidat ud til kunden, men at samarbejdet mellem parterne fungerer godt, samt at vi som tredjepart har gode relationer med både virksomhed og privatperson.

Vi beskæftiger os med et væld af brancher, og fokuserer på ikke kun at nå bredt ud men også at kunne gå i dybden, og derved tilbyde vores vikarservice inden for langt de fleste stillinger.

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?

I et samarbejde med Kandidaterne vil du få professionel hjælp til at finde den rette arbejdskraft til din virksomhed. Det gælder uanset, om du skal bruge 1 specialist til en fastansættelse, 10 fuldtidsansatte til et længerevarende forløb eller 100 vikarer over en kortere periode. Vi er et vikarbureau, der er specialiserede i at finde de rette kandidaterne til dit firma uanset hvilken løsning du har brug for. Det betyder helt konkret at vi tilbyder løsninger inden for rekruttering og headhunting, vikariater eller Try and Hire.

Outsourcer du opgaven til os, kan du fokusere på det du er bedst til, nemlig dine hovedopgaver. Så fokuserer vi på det vi er bedst til imens, nemlig at finde de medarbejdere som kan løfte din virksomhed.

Hvad kan vi gøre for dig som privatperson?

Via vores a href="https://kandidaterne.dk/opret-cv">CV-database kontakter vi løbende kvalificerede jobsøgende ift. relevante stillingsopslag. Selvom der måske ikke er et job som passer på dine kompetencer i dit område i dag, kan det sagtens dukke op i morgen. Derfor råder vi dig til at uploade dit CV via vores hjemmeside, så vi altid kan kontakte dig mht. spændende jobmuligheder.

Det er selvfølgelig ganske uforpligtende at benytte sig af os som vikarbureau, men det giver derimod muligheden for at høre om ledige stillinger som en af de første, hvis dine kvalifikationer matcher kravene.

Vi arbejder i brancherne:

Bygge og Anlæg

Bygge og Anlæg

Bygge og anlægsbranchen dækker over den del af erhvervslivet, som arbejder med at opføre, ombygge eller reparere bygningsværker, og som laver anlægsarbejde. Der er mange tekniske stillinger inden for byggeri. Blandt andet bygge- og anlægskonstruktion, indeklima og energi, veje og trafik samt vand og miljø. Mange af stillingerne er specialiserede indenfor deres felt, fordi de kræver stor viden indenfor de forskellige områder. Håndværksuddannelserne er præget af forskellige projekter, og selvom man måske er knyttet til en virksomhed, skifter man hele tiden sin arbejdsplads ud enten på grund af forskellige længerevarende konstruktionsopgaver eller daglige opgaver for forskellige kunder.
Læs mere
Lager, industri og produktion

Lager, industri og produktion

Branchen lager, industri og produktion dækker over en lang række af stillinger inden for området, som hver især varetager forskellige lager-, produktions-, og transportopgaver. Man ser oftest, at virksomheder, som arbejder inden for disse fag, beskæftiger sig på B2B markedet, fordi de tit udfører opgaver for andre virksomheder. Ellers ser man disse områder implementeret internt i større virksomheder, hvor eksempelvis en detailforrretning har et varelager. Der er mange niveauer af stillinger og uddannelser inden for lager, industri og produktion, og det kan du læse mere om her.
Læs mere
Kantine & Rengøring

Kantine & Rengøring

Branchen kantine og rengøring er stærkt præget af praktisk kunnen inden for rengøring, vedligehold og tilberedning af mad. Stillingerne inden for området varierer meget, og der er stor forskel på, om der er behov for uddannelse på området og hvilke. Dog vil man altid se et fokus på hygiejne, da rene omgivelser er essentielt, når man arbejder med madvarer og selvsagt er en stor del af det at arbejde med rengøring. Man vil ofte se denne branche i beskæftigelse inden for det offentlige, men også mange erhvervsdrivende og private benytter sig af at få opgaver løst fra fagfolk specialiseret i området.
Læs mere
Ledelse

Ledelse

Ledelse dækker over de stillinger i en virksomhed, som har et overordnet ansvar for opgaver, projekter, ansatte eller områder. Som leder skal man holde det overordnede overblik, have god erfaring og viden inden for feltet samt besidde lederskabsevner, så man formår at gå i front. Alt afhængig af størrelsen på virksomheden kan der være en eller flere ledere. Nogle vil måske sidde i direktionen, mens andre vil være ansat i en chef-position som eksempelvis mellemleder. Et firma kan være opbygget efter enten en dyb eller flad organisationsstruktur, hvilket bestemmer hvor meget indflydelse de enkelte ledere har. Jo mere indflydelse desto mere ansvar.
Læs mere
Teknik

Teknik

Teknikbranchen dækker over en lang række af tekniske stillinger, som hver er specialiseret inden for sit område. Det skyldes, at der er meget viden inden for hvert felt, hvor en elektriker eksempelvis ikke kan udføre de samme opgaver som en maskinmester. Der er stor efterspørgsel på medarbejdere inden for faget, blandt andet fordi der altid er brug for teknikere i hverdagen. Ydermere bruger man mange teknikere ved byggeprojekter og ofte i den daglige drift ude hos virksomheder. Læs mere om en spændende branche herunder.
Læs mere
Administration

Administration

Branchen administration dækker primært over forskellige kontoropgaver. Det er meget forskellige stillinger, der findes i branchen, og der er rig mulighed for at prøve forskellige arbejdsområder. De fleste administrative stillinger kræver en kontoruddannelse. Stillingerne i branchen er ofte bundet til et skrivebord samt foregår på et kontor eller i kontormiljø, og man har rig mulighed for at skabe relationer til sine nærmeste kollegaer. Der er forskel på almen administration og offentlig administration, og de forskellige brancher kan sagtens have forskellige kvalifikations- og uddannelseskrav til medarbejderne i deres administrations afdeling.
Læs mere
Salg & Marketing

Salg & Marketing

Salg og marketing handler i bund og grund om at øge salget af produkter, varer og serviceydelser. Det vil sige, at man som medarbejder inden for branchen kan arbejde med både B2B og B2C markedet, da alle virksomheder har brug for at gøre brug af salg og marketing. Der er mange forskellige områder forbundet med faget, og derfor kan stillingernes opgaver variere meget imellem. Som tiderne skifter, udvikler branchen sig, og derfor kommer der med tiden nye områder, som skal varetages og deraf nye titler.
Læs mere
IT

IT

IT-branchen er konstant i udvikling, og derfor er det nødvendigt, for de personer som arbejder inden for faget altid at holde sig opdateret. Inden for branchen kan man arbejde med enten software, hardware eller begge, og der findes mange nyere stillinger inden for faget, fordi det netop er et nyt erhverv i forhold til mange andre brancher. Man siger, at vi lever i den digitale tidsalder, hvilket betyder, at de færreste virksomheder, organisationer og foreninger kan undvære en IT-afdeling eller IT-kyndige medarbejdere, fordi der næsten altid vil være brug for IT-systemer og digitale løsninger på en arbejdsplads.
Læs mere

Kontakt os

Tøv ikke med at tage kontakt til os,
vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

* Skal udfyldes
User
Subject
Email
Phone