Om os

Kandidaterne er en rekrutteringsvirksomhed, hvor vi fokuserer på at finde de rigtige folk til den rigtige stilling. Hos Kandidaterne hjælper vi seriøse og dygtige jobsøgende med at finde deres drømmejob. Vi kan også hjælpe virksomheder med at finde den helt perfekte person til en ledig stilling. Vi ved at det er vigtigt at skabe det bedst mulige match mellem medarbejder og virksomhed, for at man går på arbejde hver dag, og elsker det man laver.

Hvad kan Kandidaterne gøre for dig?

Hos Kandidaterne vil vi gerne sende dig i den rigtige retning. Vi arbejder med flere områder, for at kunne give jobsøgende de bedste muligheder for at finde drømmejobbet. Vi arbejder med rekruttering til fastansættelser, både fra virksomhedernes og den jobsøgendes perspektiv, og vi giver gode råd med på vejen for begge parter. Derudover arbejder vi med vikariater, hvor vi finder kompetente vikarer til både kortere vikariater og vikariater af længere varighed. Kandidaterne kan være behjælpelige med at finde vikarer til de fleste stillinger og i et bredt udvalg af brancher og arbejdsområder.

Try & Hire er en anden ting vi arbejder med hos Kandidaterne. Try & Hire er en unik mulighed for virksomheder, der giver de bedste vilkår for at finde dygtige ansatte der passer ind i virksomhedens arbejdsgang. I Try & Hire skabes et match mellem en jobsøgende og en virksomhed, og den mulige kandidat får et vikariat i virksomheden. Er begge parter tilfredse med forløbet, kan personen fastansættes i virksomheden, og er samtidig lært op i stillingen. Kandidaterne er behjælpelige i hele processen, fra skabelsen af det perfekte match, til samtalerne og helt frem til den eventuelle ansættelse.

Hvad arbejder vi med?

Hos Kandidaterne arbejder vi i mange forskellige brancher. Vi har stor erfaring med at rådgive om en bred vifte af arbejdsområder og stillinger, og vi gør vores bedste for hele tiden at blive bedre og samle endnu mere viden, så vi bedre kan hjælpe jobsøgende og virksomheder med at skabe det perfekte match.

Vi arbejder i brancherne:

Bygge og Anlæg

Bygge og Anlæg

Bygge og anlæg dækker over mange tekniske stillinger inden for byggeri. Blandt andet Bygge- og anlægskonstruktion, indeklima og energi, veje og trafik samt vand og miljø. Mange af stillingerne er specialiserede indenfor deres felt, fordi de kræver stor viden indenfor de forskellige områder. Håndværksuddannelserne er præget af forskellige projekter, og selvom man måske er knyttet til en virksomhed, skifter man hele tiden sin arbejdsplads ud, enten på grund af forskellige længerevarende konstruktionsopgaver eller daglige opgaver rundt omkring i landet.
Læs mere
Lager, industri og produktion

Lager, industri og produktion

Lager og produktion omfatter en bred vifte af lager, produktions- og transportopgaver. Branchen er vigtig for opretholdelsen af virksomheders hverdag og foregår mange forskellige steder i Danmark. Der findes stillinger på havne, i produktionsvirksomheder, engrosvirksomheder, fabrikker og godsterminaler. Jobbene er spændende og kræver overblik. Nogle stillinger, som chauffør og lastbilchauffør, kræver, at man er dygtig til at køre, og gerne vil være på vejene i flere dage ad gangen. Det er også en mulighed for at komme rundt i Europa
Læs mere
Kantine & Rengøring

Kantine & Rengøring

Denne branche er præget af praktisk kunnen. Her handler det hovedsageligt om rengøring, vedligehold samt tilberedning af mad. Uddannelserne er meget forskellige, men har alle et vis fokus på hygiejne og lignende emner. Her er arbejdspladserne mange gange på offentlige eller private institutioner, men kan også foregå i private virksomheder. Eksempler på arbejdspladser er sygehuse, skoler, plejehjem, restauranter, hoteller, supermarkeder og kontorer.
Læs mere
Ledelse

Ledelse

Ledelse er den administrative del af en virksomhed, Ledelsen betegner ofte de øvre dele af virksomheden, som har overblikket over de andre dele. Det er her, det største ansvar ofte ligger, og derfor kræves der ofte også mest uddannelse her. Der skelnes nogle gange mellem chefgruppe og ledergruppe, hvor chefgruppen består af mellemledere/afdelingsledere, mens ledergruppen udgøres af direktionen. Der findes forskellige stillinger i ledelsen, der hver specialiserer sig i deres område.
Læs mere
Teknik

Teknik

Teknikbranchen består af mange tekniske uddannelser som elektriker, montør og mange ingeniøruddannelser. Branchen kendetegnes på, at de forskellige stillinger er specialiserede indenfor deres felt, fordi der findes rigtig meget viden omkring et enkelt emne. Der er stor efterspørgsel på arbejdskraft i mange af stillingerne, så her er der rig mulighed for at finde drømmejobbet. Vi kan hjælpe dig med at blive rekrutteret i branchen eller finde de rigtige folk til din virksomhed for eksempel gennem et Try & Hire-forløb.
Læs mere
Administration

Administration

Administration dækker forskellige kontoropgaver. Det er meget forskellige stillinger, der findes i branchen, og der er rig mulighed for at prøve forskellige arbejdsområder. De fleste administrative stillinger kræver en kontoruddannelse. Man udvikler, analyserer og tager ansvar i stillingerne, og mange af dem kræver stor loyalitet og ærlighed. Stillingerne i branchen er ofte bundet til et skrivebord og et kontor eller kontormiljø, og man har rig mulighed for at skabe relationer til sine nærmeste kollegaer. Der er forskel på almen administration og offentlig administration, og de forskellige brancher kan sagtens have forskellige kvalifikations- og uddannelseskrav.
Læs mere
Salg & Marketing

Salg & Marketing

Jobs i salg og marketing sørger for omsætning af varer og produkter af forskellige typer. I disse stillinger har man mulighed for at arbejde med indkøb og salg, eksport og import samt markedsføring. Salg og indkøb foregår både som handel, engroshandel og detailhandel. Til detailhandel hører også butiksbetjening og lignende. Markedsføring handler om at sælge og markedsføre et produkt eller en tjeneste på den bedste og mest profitable måde. Til denne branche hører også ejendomsmæglervirksomhed med. Der findes en bred vifte af forskellige titler i branchen, og man har mulighed for at dygtiggøre sig i flere af dem. I denne branche findes også nyere stillinger indenfor Social Media.
Læs mere
IT

IT

I IT-branchen findes mange nyere stillinger, som der er stort behov for i den digitale tidsalder. Mange af stillingerne kræver stor ekspertise i deres felt. Dette omhandler både programmering, telefoni, TV og support. Mange virksomheder bliver i højere grad afhængige af IT-orienterede stillinger, fordi de er med til at bakke op om de systemer, som virksomheden bruger. Her findes både stillinger i offentlige institutioner og private virksomheder. IT-kyndige medarbejdere er stærkt nødvendige, som verden udvikler sig.
Læs mere

Her skaber vi matches til stillinger som f.eks. Snedker og Tømrer, Murer, Malere, Elektriker, VVS, Blikkenslager og Svejser. Du finder endnu mere om de forskellige stillinger under deres individuelle sider.

Ser du ikke den stilling eller den branche du arbejder med? Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig eller din virksomhed alligevel.

Hvordan arbejder vi?

Hos Kandidaterne hjælper vi dig gerne med at finde din drømmestilling, men vi forventer også at du selv hjælper med at jagte drømmen. Blandt andet kan du selv uploade dit CV og oprette en profil på vores side, mens du også selv kan tage kontakt til de virksomheder du finder interessante. Når du selv jagter drømmen, kan vores jobkonsulenter meget lettere hjælpe med at skubbe dig i den rigtige retning. Vi ved at det er vigtigt at man brænder for det man laver, og vi ønsker at du viser det, så vi kan vise dig at vi brænder for vores.

Kontakt os

Tøv ikke med at tage kontakt til os,
vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

User
Subject
Email
Phone