Find et vikarjob

Brug felterne til at søge efter jobs eller tryk her for at se alle jobs

Nulstil

Vi fandt 1 job, som matchede dine kriterier.

Nyeste Jobopslag

Afdelingschef søges til rekrutteringsafdeling i Spanien

  • Fuldtid
  • 15. Nov
Læs mere

Søger du et vikarjob eller nye udfordringer? Vores jobportal tilbyder løbende muligheder inden for en lang række erhverv. Her slår vi nemlig stillinger op for vores kunder, som mangler ekstra arbejdskraft. Det gælder især stillinger inden for bygge og anlæg og teknik. Men vi har også jobs inden for marketing og salg, administration og meget andet. Tag et kig, og se om du kan finde drømmejobbet eller et vikarjob, der kan udvikle dine kompetencer.

Der er stor forskel på, hvad de forskellige virksomheder har brug for netop nu, og det skifter konstant. Derfor er der stor forskel på de stillinger, som vi udbyder, og på hvilke krav til kompetencer, der hører med. Det kan være alt fra en lederposition til et kortvarigt vikarjob, som bliver slået op via vores side. Det betyder, at du uanset kvalifikationer og ønsker kan have gavn af at kigge med her, hvis du ønsker et vikarjob!

Du kan med fordel bruge vores søgeværktøj til at få et overblik over ledige stillinger og vikarjob i dit nærområde. Desuden er det muligt at lede konkret med henblik på branche og søge arbejde inden for netop dit fag.

Hvis du ikke ved specifikt, hvilket nyt vikarjob du leder efter, kan du blot kigge mulighederne igennem. Vi opdaterer løbende vores side, og der kan komme nye opslag indtil flere gange om dagen. Det kan altså være en fordel at tjekke op på, om der er kommet nye emner mindst et par gange om ugen.

Har du brug for at vide mere om, hvad det vil sige at blive vikar? Så tjek vores underside om vikarjob ud. Her kan du læse om de mange fordele ved at blive vikar, såsom fleksibilitet og nye kompetencer. Her kan du også bliver klogere på, hvad vi som vikarbureau forventer af dig, og hvad du kan forvente af os.

Som jobsøger er det vigtigt at være opmærksom på jobmarkedet, men det bliver noget nemmere at holde styr på det hele, når der er nogen som prikker dig på skulderen ved relevante jobopslag.

Finder du ikke en stilling, der falder i din interesse, kan du altid oprette dig i vores system. Ved at uploade dit CV til vores database, giver du os mulighed for at kontakte dig, så snart der er et ledigt job, som matcher dine kvalifikationer og ønsker. På den måde er du en af de første til at høre om nye stillingsopslag og kan på den måde reagere hurtigt og derved komme først i køen.

Start din jobsøgning hos Kandidaterne!

OBS! Der vil primært være tale om jobs i Danmark, men i nogle tilfælde kan der være tale om danske virksomheder, der søger medarbejdere til internationale markeder.