Er du uddannet brolægger og mangler nye udfordringer? Brænder du for en hverdag i samarbejde med et kompetent team og med ansvar for egne opgaver? Så kig her!
Vi søger indtil flere tømrere til at varetage opgaver i Kolding, Vejle og Fredericia. Så brænder du for en hverdag hvor du kan tage godt fat samt arbejde i fællesskab med et professionelt team? Så se mere her!
Har du stor erfaring som maler og rummer en hverdag med ansvar, hvor det forventes, at du har overblikket? Drømmer du om en stilling, hvor du selvstændigt kan træffe beslutninger og arbejde i samarbejde med et professionelt team? Så er det måske dig, vi leder efter!
Har du erfaring med jord og beton arbejde og kunne bruge nye muligheder allerede fra d. 22 maj 2019 af? Så læs mere om en spændende opgave for vores tyske kunde.
Har du ikke noget i mod at tage samt en god arbejdslyst? Mangler du nye muligheder inden for jord og beton arbejde? Så har vi måske en opgave til dig i Vojens. 
Forstår du værdien af et godt stykke arbejde og har erfaring med malerarbejde? Har du mod på at gå i krig med et større renoveringsprojekt med opstart d. 20. maj 2019? Så se mere om en spændende mulighed, lige her!