Brancher

Vi opererer i mange forskellige brancher og dækker næsten alle stillinger i Danmark. Nedenfor kan du læse meget mere om vores forskellige brancher og hvad vi kan tilbyde derunder. Vil du vide mere, er du selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os. Ser du ikke din branche eller din stilling nedenunder? Vi vil gerne forsøge at hjælpe dig alligevel.

Bygge og Anlæg

Bygge og Anlæg

Bygge og anlæg dækker over mange tekniske stillinger inden for byggeri. Blandt andet Bygge- og anlægskonstruktion, indeklima og energi, veje og trafik samt vand og miljø. Mange af stillingerne er specialiserede indenfor deres felt, fordi de kræver stor viden indenfor de forskellige områder. Håndværksuddannelserne er præget af forskellige projekter, og selvom man måske er knyttet til en virksomhed, skifter man hele tiden sin arbejdsplads ud, enten på grund af forskellige længerevarende konstruktionsopgaver eller daglige opgaver rundt omkring i landet.
Læs mere
Lager, industri og produktion

Lager, industri og produktion

Lager og produktion omfatter en bred vifte af lager, produktions- og transportopgaver. Branchen er vigtig for opretholdelsen af virksomheders hverdag og foregår mange forskellige steder i Danmark. Der findes stillinger på havne, i produktionsvirksomheder, engrosvirksomheder, fabrikker og godsterminaler. Jobbene er spændende og kræver overblik. Nogle stillinger, som chauffør og lastbilchauffør, kræver, at man er dygtig til at køre, og gerne vil være på vejene i flere dage ad gangen. Det er også en mulighed for at komme rundt i Europa
Læs mere
Kantine & Rengøring

Kantine & Rengøring

Denne branche er præget af praktisk kunnen. Her handler det hovedsageligt om rengøring, vedligehold samt tilberedning af mad. Uddannelserne er meget forskellige, men har alle et vis fokus på hygiejne og lignende emner. Her er arbejdspladserne mange gange på offentlige eller private institutioner, men kan også foregå i private virksomheder. Eksempler på arbejdspladser er sygehuse, skoler, plejehjem, restauranter, hoteller, supermarkeder og kontorer.
Læs mere
Ledelse

Ledelse

Ledelse er den administrative del af en virksomhed, Ledelsen betegner ofte de øvre dele af virksomheden, som har overblikket over de andre dele. Det er her, det største ansvar ofte ligger, og derfor kræves der ofte også mest uddannelse her. Der skelnes nogle gange mellem chefgruppe og ledergruppe, hvor chefgruppen består af mellemledere/afdelingsledere, mens ledergruppen udgøres af direktionen. Der findes forskellige stillinger i ledelsen, der hver specialiserer sig i deres område.
Læs mere
Teknik

Teknik

Teknikbranchen består af mange tekniske uddannelser som elektriker, montør og mange ingeniøruddannelser. Branchen kendetegnes på, at de forskellige stillinger er specialiserede indenfor deres felt, fordi der findes rigtig meget viden omkring et enkelt emne. Der er stor efterspørgsel på arbejdskraft i mange af stillingerne, så her er der rig mulighed for at finde drømmejobbet. Vi kan hjælpe dig med at blive rekrutteret i branchen eller finde de rigtige folk til din virksomhed for eksempel gennem et Try & Hire-forløb.
Læs mere
Administration

Administration

Administration dækker forskellige kontoropgaver. Det er meget forskellige stillinger, der findes i branchen, og der er rig mulighed for at prøve forskellige arbejdsområder. De fleste administrative stillinger kræver en kontoruddannelse. Man udvikler, analyserer og tager ansvar i stillingerne, og mange af dem kræver stor loyalitet og ærlighed. Stillingerne i branchen er ofte bundet til et skrivebord og et kontor eller kontormiljø, og man har rig mulighed for at skabe relationer til sine nærmeste kollegaer. Der er forskel på almen administration og offentlig administration, og de forskellige brancher kan sagtens have forskellige kvalifikations- og uddannelseskrav.
Læs mere
Salg & Marketing

Salg & Marketing

Jobs i salg og marketing sørger for omsætning af varer og produkter af forskellige typer. I disse stillinger har man mulighed for at arbejde med indkøb og salg, eksport og import samt markedsføring. Salg og indkøb foregår både som handel, engroshandel og detailhandel. Til detailhandel hører også butiksbetjening og lignende. Markedsføring handler om at sælge og markedsføre et produkt eller en tjeneste på den bedste og mest profitable måde. Til denne branche hører også ejendomsmæglervirksomhed med. Der findes en bred vifte af forskellige titler i branchen, og man har mulighed for at dygtiggøre sig i flere af dem. I denne branche findes også nyere stillinger indenfor Social Media.
Læs mere
IT

IT

I IT-branchen findes mange nyere stillinger, som der er stort behov for i den digitale tidsalder. Mange af stillingerne kræver stor ekspertise i deres felt. Dette omhandler både programmering, telefoni, TV og support. Mange virksomheder bliver i højere grad afhængige af IT-orienterede stillinger, fordi de er med til at bakke op om de systemer, som virksomheden bruger. Her findes både stillinger i offentlige institutioner og private virksomheder. IT-kyndige medarbejdere er stærkt nødvendige, som verden udvikler sig.
Læs mere