Fibertekniker - installere, forbedrer og reparere netværk ⬇
BLIV RINGET OP

Fibertekniker

Lej en Fibertekniker
hos Kandidaterne

Har du brug for en fibertekniker? Vi har tidligere funden fibertekniker, der kan hjælpe med at lægge fiber i jorden og reparere netværk. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde din næste fibertekniker.

Hvad laver en fibertekniker?

En fibertekniker arbejder med at lægge de fibre i jorden, som fører vores internet, systemer og databaser til virksomheder, private, institutioner og lignende. Man arbejder med den infrastruktur, der omhandler netværkene og med at forbedre den og lave reparationer eller opdateringer, hvis der skulle være problemer.

Fiberteknikeren er både med til at blæse fiberen og lave splidsning af fiberen. Derudover laver man installationer af fiberen, hvilket både kan foregå i private hjem men også på større projekter; for eksempel etablering af fibernet over mange kilometer eller i større bygningskonstruktioner. Man skal også udvikle dokumentation for det arbejde, man har udført, samt have en dialog med kunden, der både kan være en privatperson eller en virksomhed.

 

Hvor kan en fibertekniker arbejde?

Fiberteknikere arbejder hovedsageligt i virksomheder der beskæftiger sig med tele- og datakommunikation. De kan også arbejde i virksomheder, der arbejder med at udvikle netværk eller de materialer, der bruges til at lægge fiber. Andre arbejder i virksomheder, der specifikt beskæftiger sig med at foretage service og reparationer af eksisterende fibernetværk.

Fibertekniker

Få et uforpligtende
tilbud på en Fibertekniker

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent