BLIV RINGET OP

Står du og mangler en elektriker, tekniker eller maskinmester?

Vi er specialister i at finde især elektrikere og gør det på daglig basis. Vi ved, hvad det kræver at finde de bedste inden for teknik-branchen, og vi har både viden og kendskab til branchen.

Konsulenter med fokus på tekniske detaljer

Fordi vi har konsulenter med ekspertise i rekruttering af tekniske fagfolk, forstår vi dine behov og tager højde for de små tekniske detaljer. Vi er eksperter i at finde elektrikere, montører og meget andet. Skal vi også hjælpe dig?

Teknik branchen

01

Teknik-branchen

Teknik-branchen dækker over en lang række af tekniske stillinger, som hver er specialiseret inden for sit område. Der er stor efterspørgsel på medarbejdere inden for faget, fordi der altid er brug for teknikere i hverdagen. Derudover bruger man teknikere ved byggeprojekter og ofte i den daglige drift ude hos virksomheder.

02

Hvilke stillinger er der inden for teknik-branchen?

Der er en lang række af forskellige stillinger inden for bygge og anlæg. Stillingerne har meget forskellige kvalifikationer, selvom de er indenfor samme branche, og derfor er det en fordel, at der er gode muligheder for at efteruddanne sig. Stillingerne omhandler alle byggeri og konstruktion på den ene eller anden måde.

03

Hvilke krav er der for tekniske stillinger?

I de fleste tilfælde er det et krav at være faglært eller have en universitetsuddannelse inden for en af områderne for at kunne komme i arbejde inden for teknik. Hvis du skal være tekniker eller montør, skal du eksempelvis være faglært via en erhvervsuddannelse.

Du skal kunne læse og regne beregninger eller tekniske tegninger. I mange tilfælde vil det også være en fordel med fingersnilde og generel forståelse for den tekniske verden.

04

Hvad skal du ellers vide om teknik-branchen?

Teknik er en af de fag, hvor der er konstant udvikling, og derfor bliver medarbejdere inden for området nødt til at holde sig opdatere og følge denne evige udvikling. Udviklingen sker, fordi man altid forsøger at gøre det smartere, mere miljøvenligt og lave forbedringer som fører til besparelser.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent