Marketing manager - får virksomheden til at nå ud i verdenen ⬇
BLIV RINGET OP

Marketing Manager

Lej en Marketing Manager
hos Kandidaterne

Hvad laver en marketing manager?

En marketing manager arbejder med virksomheder og deres produkter eller services både i fysisk form og digitalt. Dette gør man blandt andet ved at udvikle kampagner både for produktet og virksomheden, der skal give en større eksponering til omverdenen og både nuværende og potentielle kunder.

Marketing managers findes derfor primært i produktionsvirksomheder og i handel. Derudover kan man henvende sig til både andre virksomheder, den offentlige sektor og privatbrugere.

En marketing manager kan arbejde med forskellige mennesker for at lave kampagner. En marketing manager har stor viden om, hvordan man sælger et produkt, og hvad der er vigtigt at tænke på, når man skal designe eller udvikle et nyt. Efter produktet er kommet i produktion, begynder man på markedsføringskampagnen. Dette kan foregå mange forskellige steder. Det kan både være fysisk promotion, som plakater og pamfletter, men det kan også være elektronisk og digital markedsføring som reklamefilm og annoncer på sociale medier som Instagram og Facebook. 

Derudover er det blevet vigtigere de seneste år, at marketing manageren undersøger de miljømæssige forhold, som påvirker produktet og dets omverden. Mange forbrugere ønsker bedre kvalitet og sundere produkter, der ikke skader miljøet, hvilket der ofte også undersøges. Derudover undersøger man emballagen og distributionskanaler, samt hvilke steder produktet skal sælges. Man skal også lave garantier på produktet; for eksempel dets kvalitet og holdbarhed.

Hvor arbejder en marketing manager?

Marketingmanagers kan arbejde flere forskellige steder. De kan både arbejde fast i en produktions- eller handelsvirksomhed, hvor de hjælper med at sælge virksomhedens produkter og ydelser på dagligt plan. Her arbejder man typisk i en salgsafdeling eller en markedsføringsafdeling, hvor man arbejder med andre, der er uddannet i salg og marketing. Dette kan for eksempel være marketinganalytikere, SoMe-managers og andre.

Derudover kan man arbejde i et bureau, der tilbyder markedsføringsløsninger til andre virksomheder. Her arbejder man med flere forskellige virksomheder på en gang og hjælper dem med at fremme deres produkter eller services.

Man kan også arbejde som en ekstern projektleder, der hjælper med vejledning og rådgivning til virksomheder i markedsføringen at et produkt eller en service.

Marketing Manager

Få et uforpligtende
tilbud på en Marketing Manager

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent