BLIV RINGET OP

Mangler du en sælger eller marketingsansvarlig?

Hos Kandidaterne har vi selv mange sælgere siddende samt flere marketingansvarlige, der kan styre salg og marketing i virksomheden. Vi kan også hjælpe dig med at finde din næste medarbejder.

 

Vi finder din kvalificerede medarbejder

Det kræver gode overtalingsevner og viden om markedet for at kunne arbejde med salg og marketing. Det er også vigtigt at have talegaverne i orden og vide, hvordan man sælger sit produkt bedst muligt til kunderne. Som marketingmedarbejder skal du også kunne få virksomheden ud til kunderne for at øge omsætningen. Vi kan hjælpe dig med at finde de sælgere, der ved hvad de skal sige og de marketingmedarbejdere, der ved, hvordan markedet udvikler sig.

 

 

Salg & Marketing branchen

01

Salg og marketing

Inden for branchen handler salg og marketing om markedsføringen og salget af produkter, varer og serviceydelser. Selvom salg er en ting og markedsføring en anden, overlapper de to alligevel hinanden, fordi de er så tæt forbundet og i bund og grund har samme formål. Nemlig fokus på kunderne og at øge omsætningen. Derfor er det vigtigt, at der er et godt sammenspil mellem de to i virksomheden for at opnå de bedste resultater.

02

Hvad er B2B og B2C salg og marketing?

Alle virksomhedstyper beskæftiger sig i større eller mindre grad med salg og marketing, og herunder er altså produktions-, handels-, engros-, og detailvirksomheder. Alt efter typen vil man enten sælge til andre virksomheder eller sælge til private kunder. Det er det, man enten kalder for B2B, som betyder business to business, eller B2C, som betyder business to customer.

03

Hvad skal du ellers vide om branchen?

Med den digitalisering som vi i stigende grad oplever i Danmark og i verden generelt, har branchen ændret sig meget og gør fortsat. Så er man en gammel ræv i faget, har man været nødt til at tilpasse sig de nye tider. For førhen var det faktisk sådan at salg og marketing arbejdede meget separat. I dag ser man, at der i højere grad er brug for benytte sig af en pull-strategi frem for push, og at man bliver nødt til at tilpasse sine løsninger til det unikke menneske.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent