BLIV RINGET OP

Mekanik & auto

Find arbejdskraft indenfor
Mekanik & auto

Har du en virksomhed, der beskæftiger sig med køretøj og mekanik?

Hos Kandidaterne har vi tidligere fundet kandidater til stillinger som autolakerer, mekaniker og pladesmed. Derfor kan vi også finde din nye medarbejder inden for autobranchen.

Vi ved, hvad autobranchen kræver

Nutidens og fremtidens biler er avancerede elektriske systemer, som både kræver mekaniske færdigheder og gode it-færdigheder. Vi er eksperter i at finde de kandidater, der har den nyeste viden inden for branchen.

Mekanik & auto branchen

01

Mekanik- og autobranchen

Mekanik- og autobranchen dækker over alt arbejde med køretøjer og mekanik, herunder at vedligeholde og reparere køretøjer. I branchen finder du jobs som mekaniker, autolakerer og tekniker med speciale i mekaniske systemer.

02

Hvilke stillinger er der inden for mekanik- og autobranchen?

Der findes mange forskellige stillinger inden for branchen. De fleste arbejder på et autoværksted som automekaniker, montør, pladesmed eller lignende. Fælles for stillingerne er, at man arbejder med køretøjer på den ene eller anden måde.

03

Hvad kræver det at arbejde inden for mekanik og auto?

Både vedligeholdelse og reparation kræver et godt kendskab til, hvordan bilen er konstrueret. Udover den grundlæggende viden om biler, skal du også kunne betjene elektriske systemer, herunder motorer, klimaanlæg, bremser og lignende. Man skal også have styr på alt det sikkerhedsmæssige udstyr.

04

Hvad skal du ellers vide om branchen?

Det er blevet mere almindeligt, at automekanikere og autoværksteder er specialister i et enkelt eller få bilmærker. Grunden til dette er, at de enkelte bilmærker ofte har deres helt egne systemer og reservedele og kræver specialværktøj.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent