Regnskabsfører - mester indenfor økonomi og regnskab
BLIV RINGET OP

Regnskabsfører

Lej en Regnskabsfører
hos Kandidaterne

Hvad laver regnskabsføreren?

En regnskabsfører kendes også som en regnskabsmedarbejder. Når man arbejder sammen med en regnskabsfører eller en regnskabsmedarbejder, kaldes man en regnskabsassistent.

Regnskabsføreren laver regnskabsarbejde for en virksomhed. Nogle virksomheder har selv en regnskabsfører, mens mindre virksomheder benytter sig af en ekstern regnskabsfører, der arbejder i et revisionsfirma eller i en bogholdervirksomhed. De fleste produktionsvirksomheder og større virksomheder har deres egen regnskabsfører, fordi der hele tiden er tal, regnskaber og budgetter, der skal overvåges. Regnskabsføreren er som regel en del af en økonomiafdeling.

Regnskabsføreren løser opgaver, der gælder overvågelse af udgifter, indtægter, skatter, donationer og lignende, mens de også ser på vare- og produktsalg. Derudover holder regnskabsmedarbejderen øje med andre økonomiske aktiver virksomheden må have, for eksempel lager og bygninger.

Hvor arbejder regnskabsføreren?

Regnskabsførere arbejder i alle større virksomheder. Her kan de både arbejde individuelt med virksomhedens regnskaber eller være en del af en økonomi- eller regnskabsafdeling. Derudover kan de arbejde i revisions- eller bogholdervirksomheder, hvor de hjælper andre virksomheder, organisationer, foreninger og selvstændige, for eksempel hjælper de landmænd med at opgøre deres regnskaber og derefter godkende dem.

Regnskabsfører

Få et uforpligtende
tilbud på en Regnskabsfører

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent