Receptionist - bindeled mellem virksomhed og mennesker 🔗
BLIV RINGET OP

Receptionist

Lej en Receptionist
hos Kandidaterne

Hvad laver en receptionist?

Man kender typisk receptionister fra hoteller. Der findes dog receptionister i mange andre forbindelser, og de har alle forskellige opgaver.

Receptionister kan arbejde på hoteller, i konference- og messecentre, større virksomheder, offentlige institutioner som sygehuse og flere andre steder. Nogle af de typiske opgaver man har som receptionist er for eksempel at tage imod gæster og give forskellig information om steder, arrangementer og lignende, stå for korrespondancen mellem gæster, taxaselskaber, rejseselskaber, flyselskaber og meget andet.

Man skal ofte kunne tale flere forskellige sprog, og man skal især være god til at tale med mennesker, være serviceminded og have overskud til at hjælpe gæster, kunder og andre på alle tider af døgnet.

Man er ofte virksomhedens ansigt udadtil, og den første en gæst eller kunde møder, når de kommer ind af døren. Det er ofte også receptionisten, der tager telefonen, hvis man ringer direkte til et hotel, en virksomhed eller en institution, og det er derfor vigtigt, at man er åben og venlig. Man skal også kunne bevare overblikket i travle situationer, for eksempel hvis der er overbookede værelser, forsinkede møder og andre ting, der kan irritere gæster eller kunder og skabe travlhed. Hotelgæster stiller ofte høje krav til receptionister, og man skal være klar til at udvide diskretion og pålidelighed for at give gæsterne den bedste oplevelse.

Hvor arbejder en receptionist?

Receptionister arbejder mange forskellige steder, og deres arbejdsopgaver varierer også derefter. Nogle gange kan det være en fordel at have erfaring i den branche eller den virksomhed man arbejder med. Arbejder man som receptionist på et hotel, er det også en fordel at kende til det land eller område, man arbejder i, så man kan give gode råd til gæsterne.

 

 

Receptionist

Få et uforpligtende
tilbud på en Receptionist

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent