Konsulent - virksomhedens vej til øgede evner ⬇
BLIV RINGET OP

Konsulent

Lej en Konsulent
hos Kandidaterne

Hvad er en konsulent?

Der findes flere forskellige former for konsulenter. Nogle kan være fast tilknyttet en virksomhed og dagligt varetage opgaver, der handler om at komme med ny viden og flere kompetencer til virksomheden, mens man også kan være tilknyttet en virksomhed, der laver rådgivning til andre virksomheder.

En konsulent, der arbejder med virksomheder, kan også kaldes en virksomhedskonsulent eller en virksomhedsrådgiver. Dette er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Man kan også blive omtalt eller ansat under stillingsbetegnelsen Intelligence Officer eller Business Manager. Der findes også konsulenter, der har specialiseret sig i et bestemt område, som de er eksperter i at rådgive omkring. Det kan være en HR-konsulent, en IT-konsulent eller en Ledelseskonsulent.

Hvad laver en HR-konsulent?

En HR-konsulent arbejder med personalet og medarbejderne i en virksomhed. HR står for Human Resource, og HR-konsulenten arbejder oftest med HR management eller HR Development. Som HR-konsulent arbejder man med forskellige grene af virksomhedens medarbejdere.

Det kan blandt andre være personaleprocesser, såsom ansættelser eller afskedigelser, personalejura og -rettigheder, forhandling, både med fagforeninger og med lønaftaler og flere andre områder, der behandler medarbejderforhold og arbejdsmarkedet og virksomhedens eller organisationens forbindelse dertil. HR-konsulenten laver som regel rådgivning til ledelsen ofte omkring rekruttering af nye medarbejder eller i perioder med afskedigelser.

 

Konsulent

Få et uforpligtende
tilbud på en Konsulent

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent