Afdelingsleder - ansvarlig for eget team ⬇
BLIV RINGET OP

Afdelingsleder

Lej en Afdelingsleder
hos Kandidaterne

Hvad laver en afdelingsleder?

En afdelingsleder har en lederstilling. Hvis man er afdelingsleder, kaldes man som regel en mellemleder, men kan også være en del af topledelse, afhængigt af, hvor man arbejder. Afdelingslederen styrer en bestemt del af en virksomhed eller organisation og står som regel for den daglige drift i det område. Det er som regel den leder, der er tættest på de medarbejdere, der arbejder i afdelingen.

En afdelingsleder kan have flere forskellige opgaver. Udover at skulle lede, holde overblik, lave administrativt arbejde og lignende, kan man også have andre opgaver. På en avis kan en afdelingsleder for eksempel også være en del af markedsføringsgruppen.

Hvor arbejder en afdelingsleder?

Afdelingsledere findes i alle former for virksomheder, organisationer og institutioner. De har forskellige grader af ansvar samt mange forskellige arbejdsopgaver. Der findes afdelingsledere i alt fra afdelinger på sygehuse til skoler; både folkeskoler, gymnasier og universiteter. Derudover findes der afdelingsledere i supermarkeder og varehuse; for eksempel en elektronikafdeling eller en køkkenafdeling. I supermarkeder kan det være en slagterafdeling. Der er også afdelingsledere i produktionsvirksomheder for eksempel produktudvikling, emballage, distribution og produktion.

 

 

Afdelingsleder

Få et uforpligtende
tilbud på en Afdelingsleder

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent