BLIV RINGET OP

Mangler du en medarbejder inden for IT eller administration?

Kandidaterne har ofte mange stillinger inden for administration og IT. Vi har blandt andet flere web-udviklere og konsulenter, der sidder på kontor, tager sig af de administrative opgaver og har styr på virksomheden hjemmeside og IT-support.

 

Vi kan finde din medarbejder inden for IT og administration

Hvis du skal arbejde inden for IT og administration, så er det vigtigt, at du har et godt overblik og en teknisk kunnen. De fleste virksomheder har brug for folk inden for IT og administration, da de kan hjælpe med mange forskellige opgaver, der typisk vil være i hvilken som helst virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at finde din næste medarbejder inden for IT og administration.

 

 

IT & Administration branchen

01

Hvad er administration?

Branchen administration dækker primært over forskellige kontoropgaver. Det er meget forskellige stillinger, der findes i branchen, og der er rig mulighed for at prøve forskellige arbejdsområder. Stillingerne i branchen er ofte bundet til et skrivebord samt foregår på et kontor eller i kontormiljø, og man har rig mulighed for at skabe relationer til sine nærmeste kolleger.

02

Hvad dækker IT-branchen over?

IT-branchen er konstant i udvikling, og derfor er det nødvendigt, for de personer som arbejder inden for faget altid at holde sig opdateret. Inden for branchen kan man arbejde med enten software, hardware eller begge, og der findes mange nyere stillinger inden for faget, fordi det netop er et nyt erhverv i forhold til mange andre brancher. Man siger, at vi lever i den digitale tidsalder, hvilket betyder, at de færreste virksomheder, organisationer og foreninger kan undvære en IT-afdeling eller IT-kyndige medarbejdere, fordi der næsten altid vil være brug for IT-systemer og digitale løsninger på en arbejdsplads.

03

Vigtige stillinger, der kan bruges i alle virksomheder

Der findes ikke mange virksomheder, hvor man ikke benytter IT i større eller mindre grad. Nogle står selv for en stor del af deres brug af IT, hvor de enten har en IT-afdeling eller blot en IT-medarbejder til at varetage arbejdet. Andre outsourcer deres IT-opgaver til specialiserede virksomheder inden for faget. Det samme gælder administration. Alle virksomheder har brug for at holde styr på de administrative opgaver, såsom kontrakter, breve til kunder og samarbejdspartnere, bogholderi og lignende.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent