Kunne du tænke dig at være brandvagt? Så læs mere her!
BLIV RINGET OP

Brandvagt

Lej en Brandvagt
hos Kandidaterne

Leder du efter en brandvagt? Vi har hos Kandidaterne sendt brandvagter ud til flere forskellige byggepladser for at skabe sikkerhed omkring varmt arbejde. Derfor kan vi også hjælpe dig med at finde din næste brandvagt.

Få en brandvagt med et Try & Hire-forløb

Størstedelen af vores ansættelser sker gennem et Try & Hire-forløb. Det synes vi er den bedste måde at ansætte nye medarbejdere på. Så kan du nemlig afprøve din kandidat inden den endelige ansættelse og være sikker på, at det er det rette match. Du kan også få din brandvagt gennem Try & Hire.

 

Derfor skal du finde din brandvagt gennem Kandidaterne

  • Vi sørger for hele processen fra start til slut. Det betyder, at du ikke skal gøre andet end dine kerneopgaver. Så klarer vi resten.
  • Du kan afprøve kandidaten inden ansættelse
  • Vi har et stort indblik i byggebranchen og dens folk, og kan derfor hurtigt og effektivt finde den kvalificerede brandvagt med varmt certifikat.

 

Hvad kan brandvagten hjælpe dig med?

Brandvagten har til opgave at overvåge brandrisicis såvel under som efter arbejdet på byggepladsen. Brandvagten skal vide, hvad man skal gøre i situationer, hvor der arbejdes med varmeudviklende værktøj, eller hvor der arbejdes med eller frembringes flammer, gnister og brandfarlig opvarmning. Det er derfor en stor fordel at have en brandvagt ved alle byggepladser, der har varmt arbejde.

 

Brandvagt

Få et uforpligtende
tilbud på en Brandvagt

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent