BLIV RINGET OP

Blik & rør

Find arbejdskraft indenfor
Blik & rør

Mangler du en VVS’er eller ventilationsmontør?

Fra Kandidaterne sender vi dagligt kompetente VVS-montører, blikkenslagere og ventilationsmontører ud i danske virksomheder. Skal vi også hjælpe dit firma?

Vi finder din kvalificerede medarbejder

Det kræver både teknisk kunnen og fingerfærdigheder at arbejde med vand, sanitet og blik. Vi er eksperter i at finde folk inden for blik og rør, og alle vores vikarer er faglærte og har flere års erfaring.

Blik & rør branchen

01

Blik og rør

Blik- og rørbranchen indebærer arbejde inden for vand, sanitet og blikarbejde. Her handler det både om konstruktion, installation, service og reparation af forskellige typer af anlægssystemer. Det kan eksempelvis være VVS-teknik, køleteknik eller ventilation.

02

Hvilke stillinger er der inden for blik og rør?

De fleste stillinger inden for blik og rør har noget med vand, sanitet eller blik at gøre. Herunder hører stillinger som blikkenslager, VVS-montør, svejser og smed. Men det kan også være stillinger, der har fokus på anlægssystemer, som for eksempel kølemontør eller ventilationsmontør.

03

Hvad kræver det at arbejde inden for blik og rør?

Det er meget forskelligt hvad det kræver at arbejde inden for blik og rør, alt afhængigt af, hvilken retning du vælger. Er du blikkenslager, kan du eksempelvis montere, skære og svejse rør. Her skal du altså kunne arbejde med forskellige værktøjer med præcision og have en vis teknisk kunnen.

04

Hvad skal du ellers vide om branchen?

Personer inden for blik og rør er med til at gøre bygninger og installationer moderne og intelligente med ny teknologi. De beregner, monterer og installerer og kan derigennem lave blikfacader, badeværelser eller avancerede klima- og ventilationsløsninger.

Skal vi tage en snak
om dine behov?

Vi har kendskab til forskellige brancher, og vi ved, hvem du skal sættes i kontakt med for at finde den rette kandidat.

Morten Sandvei

Salgs- og rekrutterings konsulent