Bliv vikar

Der kan være mange fordele ved at blive vikar i en virksomhed i en kortere eller længere periode. Du kan blandt andet udvide dine kompetencer og afprøve forskellige stillinger. Her på siden kan du læse mere om, hvad vi forventer af dig som vikar, og hvad vi kan tilbyde dig.

Hvad forventer vi af dig?

Der er naturligvis en række forventninger til dig som jobsøgende, så vi kan give både dig og virksomhederne de bedste vilkår, når vi benyttes til rekruttering og jobsøgning. Det er vigtigt, at vi afstemmer forventninger, så vores proces sammen er så effektiv som muligt, og så vi kan finde dit drømmejob og virksomhederne kan finde deres ideelle medarbejder. Nedenfor kan du læse om de forventninger, vi har til dig, men også hvad vi kan tilbyde dig som vikarbureau.

Fokus

At finde drømmejobbet kan være tidskrævende. Vi forventer, at du er fokuseret og seriøs i din jobsøgning, så vi kan hjælpe dig på bedst mulig vis. Vi kan ikke skaffe dig dit drømmejob uden din hjælp, men vi kan hjælpe dig med at afspejle dine bedste kompetencer og finde en virksomhed, der passer godt til dig. Derfor er det vigtigt, at du bruger den nødvendige tid på jobsøgning og kompetenceudvikling.

Gå-på-mod

Det er vigtigt med gå-på-mod i jobsøgningen. Både for dig og for virksomheden. Måske får du ikke drømmejobbet i første omgang, men vikariater og Try & Hire kan åbne flere døre end du tror. Man kan få meget ud af at prøve noget nyt, og hvis du ikke synes det er det perfekte match, har du, hvis ikke andet, pådraget dig nogle nye kompetencer, som du kan udnytte på dit CV og bruge i din videre jobsøgning. Gå-på-mod er en kompetence som mange virksomheder lægger vægt på i deres faste rekrutteringer, så det er en vigtig kompetence at kunne bidrage med. Vikariater og Try & Hire er netop muligheder, som vi tilbyder i vores vikarbureau.

Åbenhed og ærlighed

Både vi og virksomhederne lægger vægt på åbenhed og ærlighed igennem hele processen. Det er vigtigt, at du fortæller hvilken stilling du foretrækker og hvilke drømme du har, så vi kan hjælpe med at skubbe dig i den rigtige retning. Derudover er det vigtigt, at arbejdsgiveren kan regne med dine kompetencer og kvalifikationer. Arbejdsgivere vægter disse kompetencer rigtig højt i deres prioritet til medarbejdere, både fordi det gælder virksomhedens produktivitet, men også fordi ærlige medarbejdere skaber et bedre arbejdsmiljø for alle der er i kontakt med virksomheden.

Hvad er dine stærke sider?

Vi vil gerne kende dine stærke sider, så vi kan hjælpe med at forbedre dem endnu mere. Også de sider du måske ikke selv synes er stærke, vil vi gerne have frem i lyset, fordi det forbedrer dit selvværd og gå-på-mod, når vi finder de ting du er god til. Om det er en praktisk kompetence eller en personlig kompetence, kan dine stærke sider bruges i din jobsøgning og hjælpe dig med at finde dit nye drømmejob.

Hvad er dine svage sider?

Selvom det kan virke skræmmende, skal vi også identificere dine svage sider. Dette er ikke for at få dig til at se dårlig ud, men for at vi kan tage fat i problemet ved roden, og forhåbentligt få vendt nogle af de svage sider til fordele, eller endda stærke sider. Det kræver tid og fokus, men det er en utroligt vigtig kompetence at kunne analysere sig selv. Det er også vigtigt for din kommende arbejdsgiver at kende dine svage sider, så I kan samarbejde om at forbedre dem, og så dig og dine kollegaer kan komplementere hinanden på jeres stærke og svage sider.

Hvad er din baggrund?

Hvad er din arbejdsmæssige baggrund? Hvor kommer du fra? Hvor har du været? Og hvor vil du gerne hen? Vi ser på dit forhenværende arbejdsliv og gransker sammen dine kompetencer, så dit CV og din profil bliver så indholdsrig og præcis som mulig. Også jobs som du ikke selv mener er relevante i din jobsøgning kan have skabt gode kompetencer, du måske ikke selv har tænkt over.

Hvorfor søger du nyt job?

Det er vigtigt at finde en god arbejdsplads til dig. Hvis du søger nyt job, fordi du har trives dårligt på din gamle arbejdsplads, er det vigtigt, at vi finder en virksomhed, der har en anderledes opbygning end din forhenværende virksomhed. Det kan også være at placeringen, stillingen eller branchen var forkert for dig, og derfor er det vigtigt, at vi ved, hvorfor du søger et nyt job.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan som vikarbureau tilbyde dig alt det ovenstående. Men vi ved også, at du også forventer noget af os. Derfor vil vi gerne gøre os umage, så du ved hvad vi kan gøre for dig.

Vi er også ærlige

Vi vægter også ærlighed utrolig højt. Vi vil gerne give dig den bedste rådgivning, og derfor er det vigtigt, at vi er ærlige over for dig og dine muligheder. Vi vil ikke sætte dig sammen med en virksomhed, som vi ikke føler du vil trives i, og vi ønsker altid at forklare dig dine muligheder og hvordan du kan forbedre dem bedst muligt. Vi ønsker heller ikke at begrænse dig eller dine drømme, så det er vigtigt for os at vi sammen gennemgår dine drømme og forestillinger om din jobsøgning. Det er vigtigt, at du bliver glad for dit næste job, lige så glad som vi er for vores.

Vi hjælper dig i den rigtige retning

Vores mål er, at du skal ende i dit drømmejob. Om det betyder, at du skal i et vikariat eller om du skal forbedre nogle af dine kompetencer, rådgiver vi efter hvad der giver mest mening for din drøm. Vi hjælper dig med at komme i den rigtige retning, og sammen arbejder vi på at få dig i dit drømmejob.

Hvad forventer vi af virksomhederne?

Som vikarbureau stiller vi selvfølgelig også krav til de forskellige virksomheder, som vi arbejder sammen med. Om det er vikariater, faste rekrutteringer eller Try & Hire, har vi kontakt til virksomhederne og forsøger at finde de bedste kandidater. Det betyder også at de skal være ærlige over os, så vi kan matche de rigtige virksomheder med de rigtige kandidater. Dette betyder at virksomhederne skal give os en korrekt afspejling af medarbejderstabens sammensætning og arbejdsgangen i virksomheden. Dette er både så vi sætter dig i en virksomhed der passer til din personlighed, og så virksomheden får en medarbejder der passer ind på et socialt og kommunikativt niveau.

Indhold:

Opret dit CV

Opret nu dit CV ved at trykke på knappen nedenfor.

Opret CV